Najbolji golman Superlige na Partizanovom oku!

Preseći će Pandurović! Još se sa sigurnošću ne zna da li će Filip Kljajić ostati u Humskoj ili ne.

Fudbal 13.06.2017 | 15:30
Najbolji golman Superlige na Partizanovom oku!
Filipu Kljajiću je ponuđen novi ugovor, ali kako sporazum još nije potpisan u Humskoj razmišljaju i o drugim opcijama. Preciznije, razmišlja se i o Zoranu Popoviću, koji je za dobre odbrane u dresu Voždovca nagrađen mestom u najboljem timu Superlige u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Popovićevo ime nije potpuna novost na Topčiderskom brdu s obzirom da se pominjalo i dok su, odmah po odlasku Marka Nikolića u Videoton, predstavnici kluba pregovarali saIlijom Stolicom o mogućnosti da on nasledi doskorašnjeg šefa struke. Plan je tada bio daStolica i Popović dođu u paketu, ali kako je na kraju Miroslav Đukić izabran za trenera te su priče utihnule.

Međutim, kako produženje sa Kljajićem još nije ozvaničeno - mada nije ni otpalo - ponovo se šuška na istu temu. Konkretnih poteza nije bilo, a verovatno će oni zavisiti baš od toga hoće li Kljajić ostati ili ne, a kako se i 26-godišnji golman u protekloj sezoni preporučio potencijalnim poslodavcima moguće je da će dobiti i neku unosniju ponudu iz inostranstva koja bi ga naterala da odluku donese uzimajući u obzir i egzistencijalna pitanja. Kljajićev sadašnji ugovor, inače, ističe u decembru.

Popović je, dakle, još "samo" opcija, a zanimljivo je i to da konačnu odluku o njegovom angažmanu neće doneti Miroslav Đukić. On je, naime, taj zadatak prepustio Goranu Panduroviću koga je sam i vratio na poziciju trenera golmana, te je i logično što ima apsolutno poverenje u njegov sud. Ako bude bilo potrebe za novim golmanom,Pandurović će biti taj koji će prelomiti i reći: da ili ne. Naravno, pod uslovom da sve strane prethodno dogovore oko uslova saradnje.

Navijači Partizana verovatno neće imati ništa protiv. Jednu od najboljih partija u inače odličnoj sezoni Popović je prikazao u pobedi Voždovca protiv Crvene zvezde kojom je praktično Partizanu utaban put do šampionske titule.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar