Стоун: Изазвао сам Путина...

Чувени амерички режисер Оливер Стоун каже да је "изазвао Путина најбоље" што је могао током њиховог разговора који је трајао читавих 19 сати, пише РТ.

Свијет 11.06.2017 | 13:37
Стоун: Изазвао сам Путина...
"Овде сам да бих навео Путина да прича. Пустићу га да прича и охрабрити га тако што ћу лепо слушати, тако раде новинари. Ја сам такође и драматург. Охрабрјем своје глумце да буду што бољи. Да кажу више. Да ми пруже перформанс", рекао је Стоун.

Оливер Стоун је са Путином разговарао за свој документарац "Путинови интервјуи" (Тхе Путин Интервиеwс).

Коментаришући сведочење бившег директора ФБИ Џејмса Комија пред сенатским Комитетом за обавештајне послове САД о руском мешању у председничке изборе у САД, режисер је рекао: “Има много дима, али не видим много ватре. За све се криви Русија, а то је оно што радимо од 1917”.



Стоун наводи да је на гледаоцу да одлучи којој причи ће веровати.

“Као што Путин наводи у поглављу 4, реч је о унутрашњем политичком питању Америке, са којим он нема ништа. Штавише, руски председник сматра да је тако нешто немогуће”, каже Стоун.

Режисер је такође признао да је Путинова радна етика оставила велики утисак на њега.

“Дивим се његовој дисциплини. Способности да се већ 16 година бави најразличитијим могућим питањима. Његова издржљивост, начин на који ради. Колико ми је познато, ниједан амерички председник није толико радио. Када је реч о посвећености послу, подсећа ме на бившег америчког председника Џимија Картера”, закључио је.



Извор: РТ

Коментари / 0

Оставите коментар