Stoun: Izazvao sam Putina...

Čuveni američki režiser Oliver Stoun kaže da je "izazvao Putina najbolje" što je mogao tokom njihovog razgovora koji je trajao čitavih 19 sati, piše RT.

Svijet 11.06.2017 | 13:37
Stoun: Izazvao sam Putina...
"Ovde sam da bih naveo Putina da priča. Pustiću ga da priča i ohrabriti ga tako što ću lepo slušati, tako rade novinari. Ja sam takođe i dramaturg. Ohrabrjem svoje glumce da budu što bolji. Da kažu više. Da mi pruže performans", rekao je Stoun.

Oliver Stoun je sa Putinom razgovarao za svoj dokumentarac "Putinovi intervjui" (The Putin Interviews).

Komentarišući svedočenje bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija pred senatskim Komitetom za obaveštajne poslove SAD o ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD, režiser je rekao: “Ima mnogo dima, ali ne vidim mnogo vatre. Za sve se krivi Rusija, a to je ono što radimo od 1917”.Stoun navodi da je na gledaocu da odluči kojoj priči će verovati.

“Kao što Putin navodi u poglavlju 4, reč je o unutrašnjem političkom pitanju Amerike, sa kojim on nema ništa. Štaviše, ruski predsednik smatra da je tako nešto nemoguće”, kaže Stoun.

Režiser je takođe priznao da je Putinova radna etika ostavila veliki utisak na njega.

“Divim se njegovoj disciplini. Sposobnosti da se već 16 godina bavi najrazličitijim mogućim pitanjima. Njegova izdržljivost, način na koji radi. Koliko mi je poznato, nijedan američki predsednik nije toliko radio. Kada je reč o posvećenosti poslu, podseća me na bivšeg američkog predsednika Džimija Kartera”, zaključio je.Izvor: RT

Komentari / 0

Ostavite komentar