Ивић напустио ПАОК: Збогом и ХВАЛА!

Млади српски тренер разишао се са клубом из Солуна. На растанку поручио да је захвалан што је био у тако великом клубу.

Фудбал 11.06.2017 | 21:30
Ивић напустио ПАОК: Збогом и ХВАЛА!
Владимир Ивић завршио је посао на клупи екипе ПАОК.

Након што клуб после освајања Купа Грчке, није успео у плеј-офу домаћег шампионата да обезбеди пласман у квалификације Лиге шампиона, српски тренер и ПАОК споразумну су прекинули сарадњу.

Ивић, спреман да после дуго година у Солуну потражи нови ангажман, захвалио се клубу.

"Волео бих да се захвалим играчима, својим помоћницима, навијачима, али и наравно породици Савидис за беспрекорну сарадњу коју смо имали од првог дана. Током осам година боравка у клубу, свакодневно сам тежио најбољим стварима, као играч и тренер. Захвалан сам за указану прилику господину Савидису који ми је допустио да седнем на клупу овог великог тима и част ми је што смо заједно освојили трофеј. Екипи ПАОК желим све најбоље јер је то заиста заслужила и драго ми је што сам допринео на прављењу чврстог темеља клуба који ће омогућити да постане још јачи у будућности", рекао је Владимир Ивић по одласку из солунског клуба.

Ивић је стигао у ПАОК 2008. године као играч и четири сезоне касније у том клубу је и окончао каријеру. Он је брзо почео да "пече" тренерски занат у млађим категоријама клуба, а прошле године у марту поверено му је вођење првог тима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар