Ivić napustio PAOK: Zbogom i HVALA!

Mladi srpski trener razišao se sa klubom iz Soluna. Na rastanku poručio da je zahvalan što je bio u tako velikom klubu.

Fudbal 11.06.2017 | 21:30
Ivić napustio PAOK: Zbogom i HVALA!
Vladimir Ivić završio je posao na klupi ekipe PAOK.

Nakon što klub posle osvajanja Kupa Grčke, nije uspeo u plej-ofu domaćeg šampionata da obezbedi plasman u kvalifikacije Lige šampiona, srpski trener i PAOK sporazumnu su prekinuli saradnju.

Ivić, spreman da posle dugo godina u Solunu potraži novi angažman, zahvalio se klubu.

"Voleo bih da se zahvalim igračima, svojim pomoćnicima, navijačima, ali i naravno porodici Savidis za besprekornu saradnju koju smo imali od prvog dana. Tokom osam godina boravka u klubu, svakodnevno sam težio najboljim stvarima, kao igrač i trener. Zahvalan sam za ukazanu priliku gospodinu Savidisu koji mi je dopustio da sednem na klupu ovog velikog tima i čast mi je što smo zajedno osvojili trofej. Ekipi PAOK želim sve najbolje jer je to zaista zaslužila i drago mi je što sam doprineo na pravljenju čvrstog temelja kluba koji će omogućiti da postane još jači u budućnosti", rekao je Vladimir Ivić po odlasku iz solunskog kluba.

Ivić je stigao u PAOK 2008. godine kao igrač i četiri sezone kasnije u tom klubu je i okončao karijeru. On je brzo počeo da "peče" trenerski zanat u mlađim kategorijama kluba, a prošle godine u martu povereno mu je vođenje prvog tima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar