Прве изјаве Данила Пантића о Партизану...

Нема договора! Почињем са Челсијем! Млади везиста о свом статусу и скромној минутажи у Холандији.

Фудбал 11.06.2017 | 21:15
Прве изјаве Данила Пантића о Партизану...
Партизан жели. Данило Пантић жели. Само то још нико јавно да саопшти.

А ради се, и то увелико, на повратку 21-годишњег везисте међу црно-беле. Разговори са његовим заступницима, из агенције ЛИАН спорт, иду у добром смеру, одговорни из Хумске 1 желе да му пруже нову шансу, повратник на клупу Мирослав Ђукић је заговорник идеје да младе ваља истрпети и гурнути у ватру и све указује да би две године после неславног опроштаја члан „класе 1996“ могао опет на Топчидерско брдо.

Иако је сам Пантић уздржан.

„Не желим да коментаришем приче о повратку у Партизан. Засад нема договора. Ако буде било шансе да се вратим - разговараћемо“, поручио је у разговору за Спортски журнал.

Минулу сезону провео је на позајмици у холандском Екцелзиору. Ону пре тога у Витесеу. У оба случаја на зајам га је давао Челси, који га је довео без обештећења, јер је Дачасачекао да му истекне стипендијски уговор са црно-белима, а одбио да потпише професионални.

„Обавезан сам да се 5. јула јавим у Челси на почетак припрема. Видећемо да чи ће се нешто десити пре тога“, додао је Пантић , минуле сезоне стартер свега на три утакмице. „Због повреде сам паузирао три месеца и то је у великој мери утицало да не будем чешће на терену“.

ОДСУСТВО ИЗ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ЗБОГ ЛИЧНИХ РАЗЛОГА

Данило Пантић је пројектован да буде капитен будуће младе репрезентације Србије, која у септембру почиње нови циклус квалификација за Првенство Европе. Последње провере, против Израела и Грчке, под вођством Милана Обрадовића, је пропустио.

„Затражио сам одсуство из личних разлога. Бићу спреман да дођем на све наредне акције, наравно ако ме селектор позове“, образложио је Пантић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар