Prve izjave Danila Pantića o Partizanu...

Nema dogovora! Počinjem sa Čelsijem! Mladi vezista o svom statusu i skromnoj minutaži u Holandiji.

Fudbal 11.06.2017 | 21:15
Prve izjave Danila Pantića o Partizanu...
Partizan želi. Danilo Pantić želi. Samo to još niko javno da saopšti.

A radi se, i to uveliko, na povratku 21-godišnjeg veziste među crno-bele. Razgovori sa njegovim zastupnicima, iz agencije LIAN sport, idu u dobrom smeru, odgovorni iz Humske 1 žele da mu pruže novu šansu, povratnik na klupu Miroslav Đukić je zagovornik ideje da mlade valja istrpeti i gurnuti u vatru i sve ukazuje da bi dve godine posle neslavnog oproštaja član „klase 1996“ mogao opet na Topčidersko brdo.

Iako je sam Pantić uzdržan.

„Ne želim da komentarišem priče o povratku u Partizan. Zasad nema dogovora. Ako bude bilo šanse da se vratim - razgovaraćemo“, poručio je u razgovoru za Sportski žurnal.

Minulu sezonu proveo je na pozajmici u holandskom Ekcelzioru. Onu pre toga u Viteseu. U oba slučaja na zajam ga je davao Čelsi, koji ga je doveo bez obeštećenja, jer je Dačasačekao da mu istekne stipendijski ugovor sa crno-belima, a odbio da potpiše profesionalni.

„Obavezan sam da se 5. jula javim u Čelsi na početak priprema. Videćemo da či će se nešto desiti pre toga“, dodao je Pantić , minule sezone starter svega na tri utakmice. „Zbog povrede sam pauzirao tri meseca i to je u velikoj meri uticalo da ne budem češće na terenu“.

ODSUSTVO IZ REPREZENTACIJE ZBOG LIČNIH RAZLOGA

Danilo Pantić je projektovan da bude kapiten buduće mlade reprezentacije Srbije, koja u septembru počinje novi ciklus kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. Poslednje provere, protiv Izraela i Grčke, pod vođstvom Milana Obradovića, je propustio.

„Zatražio sam odsustvo iz ličnih razloga. Biću spreman da dođem na sve naredne akcije, naravno ako me selektor pozove“, obrazložio je Pantić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar