У Бијељини изабране Мис Семберије и Мис Подриња

Леонтина Росић из Бијељине нова је Мис Семберије одлучио је једногласно жири на избору који је одржан у хотелу "Дрина".

Забава 09.06.2017 | 23:39
У Бијељини изабране Мис Семберије и Мис Подриња
Пред многобројном публиком продефиловало је 13 кандидаткиња,а највише среће имала је управо Леонтина која каже да јој ово није прво учешће на оваквим изборима. Прошле године је такође била једна од кандидаткиња и понијела је једну ленту, али ово је каже посебан моменат за њу и нада се прекретница за њену будућу каријеру.

Титулу Прве пратиље понијла је Жељана Ђокић , а Друга пратиља је Нада Јевтић. На овом такмичењу су изабране и Мис фотогеничности - Љубица Милутиновић и Мис АБЦ ФТВ за шта је изабрана Александра Василић.

По први пут је поред избора за најљепшу дјевојку Семберије, на истом такмичењу бирана и Мис Подриња. Ову титулу понијела је Маида Хасановић, док су ленте прве и друге пратиље припале Ирини Ковачевић и Илинки Јовановић.

У ревијалном дијелу такмичења наступиле  су неке од најљепших дјевојака БиХ чланица Модне агенције АБЦ моделс, а пистом су се први пут прошетали и манекени Школе манекена из Бијељине.

БН ТВ
фото: БН ТВ/НН

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

јерко

10.06.2017 06:02

Браво, идете најкрацим путем од писте до кревета

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мени смета

10.06.2017 21:29

Аман па зар су се само Срби такмицили. Ако јесу онда је то врло рузно. Најљепса Српкиња у Семберији би било тацније.

Name

Мрмот

11.06.2017 09:27

Иста је прича и за Мисс Херцеговине и тако даље,већинско становништво бла бла бла

Name

Анида

10.06.2017 10:39

Кад це бит узиво ста о овом избору за миссс...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боско

10.07.2018 11:15

Добар дан постована редакцијо, Мозе неко да ми објасн изасто на страници за сутрасњи избор за мисс стоји да је мис подриња госп.Ирина Ковсцевиц? Организатори сами себе оповргавају, Мисс Подриња 2017 је била Господјица Маида Хасановиц из Папраце, мозели се знати у цему је проблем организатора ? с'постовањем Б.Младеновиц. Поздрав.

ОДГОВОРИТЕ