Санчезова плата биће 400.000 евра седмично!

Алексис је задовољан!

Фудбал 11.06.2017 | 23:30
Санчезова плата биће 400.000 евра седмично!
Месецима уназад траје потера за Алексисом Санчезом. Арсен Венгер је на све начине покушао да убеди чилеанског голгетера да треба да остане на Емирејтсу, али безуспешно. Због тога се у финишу минуле сезоне видео изостанак жеље код некадашњег играча Барселоне, због чега је све више почело да се шушка о његовом одласку овог лета. 

Челси је првобитно важио за фаворита број један, али је у међувремену ускочио Бајерн који је спреман да Санчеза учини најплаћенијим играчем у историји Бундеслиге. Немачки листСпортбилд објавио је сазнања да је за Санчезов потпис спремна плата од астрономских 20.000.000 евра, што је близу 400.000 евра седмично! 

То је чак за пет милиона евра више него што сада зарађује Роберт Левандовски, који је у децембру парафирао вртоглави уговор вредан 15.000.000 годишње. 

Да није у питању само пуко спекулисање говоре и потврде из Чилеа, где се Санчезтренутно спрема са репрезентацијом за квалификације за Мундијал наредне године. 

Тамошњи новинари су, наиме, разговарали са Санчезом и упитали га каква су његова размишљања о томе да појача Бајерн?
"Истина је да мој агент води рачуна о мојој каријери. Он зна све што ја желим и ускоро ћу се састати са њим и клубом како бисмо заједно пронашли најбољу опцију за мене. Та идеја ми се свиђа, с тим да сада размишљам само о репрезентацији", рекао је Санчез. 

Сада је све на Санчезовом агенту Федерику Фелевичу, који је такође посредовао у довођењу Артура Видала на Алијанц Арену. 

Сви Арсеналови покушаји да се продужи уговор су се изјаловили. Тобџије су досад највише ишле до суме од 300.000 евра седмично, што је далеко од онога што Санчез тражи. а то је бар 50.000 евра више. 

Бајерн би поред огромне плате морао да издвоји позамашну суму новца за Алексисовтрансфер. И то бар 60.000.000 евра. Овај новац Арсен Венгер могао би да искористи како би реализовао бар један од два гигантска трансфера у најави - Килијана Мбапеа или, реалније,Александра Лаказета из Лиона. 

Јер, Арсенал такође има велике планове за ово лето...

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лав

11.06.2017 22:27

Стевановић прешао у Турбину за 200 КМ

ОДГОВОРИТЕ