Sančezova plata biće 400.000 evra sedmično!

Aleksis je zadovoljan!

Fudbal 11.06.2017 | 23:30
Sančezova plata biće 400.000 evra sedmično!
Mesecima unazad traje potera za Aleksisom Sančezom. Arsen Venger je na sve načine pokušao da ubedi čileanskog golgetera da treba da ostane na Emirejtsu, ali bezuspešno. Zbog toga se u finišu minule sezone video izostanak želje kod nekadašnjeg igrača Barselone, zbog čega je sve više počelo da se šuška o njegovom odlasku ovog leta. 

Čelsi je prvobitno važio za favorita broj jedan, ali je u međuvremenu uskočio Bajern koji je spreman da Sančeza učini najplaćenijim igračem u istoriji Bundeslige. Nemački listSportbild objavio je saznanja da je za Sančezov potpis spremna plata od astronomskih 20.000.000 evra, što je blizu 400.000 evra sedmično! 

To je čak za pet miliona evra više nego što sada zarađuje Robert Levandovski, koji je u decembru parafirao vrtoglavi ugovor vredan 15.000.000 godišnje. 

Da nije u pitanju samo puko spekulisanje govore i potvrde iz Čilea, gde se Sančeztrenutno sprema sa reprezentacijom za kvalifikacije za Mundijal naredne godine. 

Tamošnji novinari su, naime, razgovarali sa Sančezom i upitali ga kakva su njegova razmišljanja o tome da pojača Bajern?
"Istina je da moj agent vodi računa o mojoj karijeri. On zna sve što ja želim i uskoro ću se sastati sa njim i klubom kako bismo zajedno pronašli najbolju opciju za mene. Ta ideja mi se sviđa, s tim da sada razmišljam samo o reprezentaciji", rekao je Sančez. 

Sada je sve na Sančezovom agentu Federiku Feleviču, koji je takođe posredovao u dovođenju Artura Vidala na Alijanc Arenu. 

Svi Arsenalovi pokušaji da se produži ugovor su se izjalovili. Tobdžije su dosad najviše išle do sume od 300.000 evra sedmično, što je daleko od onoga što Sančez traži. a to je bar 50.000 evra više. 

Bajern bi pored ogromne plate morao da izdvoji pozamašnu sumu novca za Aleksisovtransfer. I to bar 60.000.000 evra. Ovaj novac Arsen Venger mogao bi da iskoristi kako bi realizovao bar jedan od dva gigantska transfera u najavi - Kilijana Mbapea ili, realnije,Aleksandra Lakazeta iz Liona. 

Jer, Arsenal takođe ima velike planove za ovo leto...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

lav

11.06.2017 22:27

Stevanović prešao u Turbinu za 200 KM

ODGOVORITE