Јуве гаси ''пожар звани Алвес''!

Алвесу нови уговор, плата 4. 000. 000 евра! Плус бонуси!

Фудбал 12.06.2017 | 08:00
Јуве гаси ''пожар звани Алвес''!
Огласиле су се сирене у Торину након што се из ведра неба појавила вест да је Дани Алвес поставио ултиматум руководећим кадровима Јувентуса и затражио нови уговор, али „опасност“ је била краткотрајна.

Наиме, први оперативац Старе даме Бепе Марота већ је обавио разговоре са Алвесом и предочио му ревидирани уговор, који ће имати опцију аутоматског продужетка сарадње до јуна 2019. године. А управо је то детаљ на којем је Алвес инсистирао.

Додуше, то је све што ће се променити, уколико Алвес буде хтео да потпише. Бразилац ће и даље имати плату од 4.000.000 евра годишње, плус бонусе на конто остварених резултата.

Последњих дана Алвес је почео да се доводи у снажну везу са Челсијем, Манчестер Ситијем, али и неким клубовима из Кине, који су наводно спремни да понуде сезонска примања у висини од чак 10.000.000 евра.

Ипак, у овом тренутку изгледа да сви потенцијални послодавци неће имати шансу поред Јувентуса, пошто је са Маротом већ постигао начелни договор. Плус, Алвес ће покушати да се избор за састав Бразила на Мундијалу 2018. године у Русији, због чега му је потребан континуитет игара. А то ће у Јувентусу и добити. 

Дани Алвес иза себе има турбулентну сезону, која је на крају ипак имала срећан крај. Дошао је с етикетом велике звезде, али су многи фудбалски критичари сматрали да је истрошен и да више не може да игра фудбал на истом нивоу. Почетак сезоне није био најбољи, а онда се задесила и повреда која га је од терена одвојила готово два месеца.

На крају, Алвес је успео да се врати на терен још јачи и израсте у једног од најутицајнијих играча у тиму Макса Алегрија. Зато и јесте у реду заслужнијих за оверавање дупле круне, али и доласка до финала Лиге шампиона. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар