Тако то ради шампион - Реал блиндира петорицу!

Нови уговори за Марсела, Иска, Наћа, Бензему и Карвахала!

Фудбал 13.06.2017 | 14:00
Тако то ради шампион - Реал блиндира петорицу!
Реал Мадрид је права фудбалска фабрика у којој се никада не спава. Недавно је краљевски клуб освојио 12. трофеј у Лиги шампиона, заокружио дуплу круну, а управа се већ дала у израду нових планова за будућност. И то пре свега у виду нових уговора за одређене играче.

Кристијано Роналдо, Герет Бејл, Тони Крос и Лука Модрић су већ „осигурани“, а сада је дошао ред на наредну туру фудбалера. Како преноси лист Ас, ради се о петорици играча: Иску, Кариму Бензеим, Наћу, Данију Карвахалу и Марселу. Они би требало да потпишу нове уговоре у наредном периоду, свакако пре почетка нове сезоне. Први би, према информацијама мадридског дневника, параф на ови уговор требало да стави Иско који је експлодирао у завршници сезоне иако је претходно већ био виђен на излазним вратима славног клуба.

Жеља Реала је да се Иско обавеже на сарадњу до лета 2022. године. И сам играч је одмах после финала ЛШ у Кардифу потврдио да је веома близу потписивања новог уговора. Следећи на листи је Бензема, којем садашњи уговор истиче у лето 2019, добиће нови уговор до 2021, јер тада пуни 33 године. Француз тренутно има годишњу плату од 8.000.000 евра.

Наћо је прошлог лета имао понуду Роме, али је после разговора са тренером Зинедином Зиданом одлучио да остане, јер му је овај рекао да га види као део тима. Наћо је оправдао то поверење, а као награда ће доћи и нови уговор.

И на крају, ту су Марсело и Дани Карвахал. Обојици уговори са Реалом истичу у лето 2020. године. Мало је рећи колико велике улоге ова двојица имају у Зидановој поставци игре. То су и показали поготово у финалу ЛШ у Кардифу. Циљ управе краљевског клуба је да поменути тандем бекова потпише нове уговоре до 2022. Додуше, када је у питању место левог бека, Реал је већ нашао решење за будућност, у питању је Тео Ернандез, играч градског ривала Атлетика.

У сваком случају, добре вести за навијаче Реала ређају се једна за другом и свакако је лепо бити у њиховој кожи ових дана. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар