Tako to radi šampion - Real blindira petoricu!

Novi ugovori za Marsela, Iska, Naća, Benzemu i Karvahala!

Fudbal 13.06.2017 | 14:00
Tako to radi šampion - Real blindira petoricu!
Real Madrid je prava fudbalska fabrika u kojoj se nikada ne spava. Nedavno je kraljevski klub osvojio 12. trofej u Ligi šampiona, zaokružio duplu krunu, a uprava se već dala u izradu novih planova za budućnost. I to pre svega u vidu novih ugovora za određene igrače.

Kristijano Ronaldo, Geret Bejl, Toni Kros i Luka Modrić su već „osigurani“, a sada je došao red na narednu turu fudbalera. Kako prenosi list As, radi se o petorici igrača: Isku, Karimu Benzeim, Naću, Daniju Karvahalu i Marselu. Oni bi trebalo da potpišu nove ugovore u narednom periodu, svakako pre početka nove sezone. Prvi bi, prema informacijama madridskog dnevnika, paraf na ovi ugovor trebalo da stavi Isko koji je eksplodirao u završnici sezone iako je prethodno već bio viđen na izlaznim vratima slavnog kluba.

Želja Reala je da se Isko obaveže na saradnju do leta 2022. godine. I sam igrač je odmah posle finala LŠ u Kardifu potvrdio da je veoma blizu potpisivanja novog ugovora. Sledeći na listi je Benzema, kojem sadašnji ugovor ističe u leto 2019, dobiće novi ugovor do 2021, jer tada puni 33 godine. Francuz trenutno ima godišnju platu od 8.000.000 evra.

Naćo je prošlog leta imao ponudu Rome, ali je posle razgovora sa trenerom Zinedinom Zidanom odlučio da ostane, jer mu je ovaj rekao da ga vidi kao deo tima. Naćo je opravdao to poverenje, a kao nagrada će doći i novi ugovor.

I na kraju, tu su Marselo i Dani Karvahal. Obojici ugovori sa Realom ističu u leto 2020. godine. Malo je reći koliko velike uloge ova dvojica imaju u Zidanovoj postavci igre. To su i pokazali pogotovo u finalu LŠ u Kardifu. Cilj uprave kraljevskog kluba je da pomenuti tandem bekova potpiše nove ugovore do 2022. Doduše, kada je u pitanju mesto levog beka, Real je već našao rešenje za budućnost, u pitanju je Teo Ernandez, igrač gradskog rivala Atletika.

U svakom slučaju, dobre vesti za navijače Reala ređaju se jedna za drugom i svakako je lepo biti u njihovoj koži ovih dana. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar