Пикси хоће српског нападача у Кини!

Конкуренција је велика. . . !

Фудбал 12.06.2017 | 18:00
Пикси хоће српског нападача у Кини!
Ако неки српски фудбалер овог лета не пређе у Лацио, колонија Сба у римском клубу ће бити мања за једног члана. Извесно је да клуб напушта Филип Ђорђевић који је минулу сезону провео у сенци Ћира Имобилеа и добија шансу са клупе.

Иако није имао добру сезону, Ђорђевић не мора да брине за наставак каријере. Списак заинтересованих послодаваца је позмашан, а међу њима се нашао и један кинески клуб. Гуангџоу Р&Ф који са клупе преводи наш Драган Стојковић Пикси је заинтересован заЂорђевића.

Гуангџоу Р&Ф не спада у прву категорију кинеских клубова са огромним буџетима, али може себи да приушти тип играча какав је Ђорђевић. Поготово после поготка који је направио са Ераном Захавијем. Пикси је довео израелског нападача за 3.000.000 евра а овај оставио фантастичан утисак и ове сезоне дао девет голова на 12 утакмица што га чини првим стрелцем кинеског шампионата.

Зато Пикси жели да у Ђоршевићу добије још једног убојитог нападача. И без проблема може да плати око 5.000.000 евра колико Лацио тражи за обештећење.

Али Ђорђевић има и друге понуде. За њега се интересују Торино, нови италијански прволигаш СПАЛ, али и Олимпијакос... Извесно је да у Риму не остаје. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар