Piksi hoće srpskog napadača u Kini!

Konkurencija je velika. . . !

Fudbal 12.06.2017 | 18:00
Piksi hoće srpskog napadača u Kini!
Ako neki srpski fudbaler ovog leta ne pređe u Lacio, kolonija Sba u rimskom klubu će biti manja za jednog člana. Izvesno je da klub napušta Filip Đorđević koji je minulu sezonu proveo u senci Ćira Imobilea i dobija šansu sa klupe.

Iako nije imao dobru sezonu, Đorđević ne mora da brine za nastavak karijere. Spisak zainteresovanih poslodavaca je pozmašan, a među njima se našao i jedan kineski klub. Guangdžou R&F koji sa klupe prevodi naš Dragan Stojković Piksi je zainteresovan zaĐorđevića.

Guangdžou R&F ne spada u prvu kategoriju kineskih klubova sa ogromnim budžetima, ali može sebi da priušti tip igrača kakav je Đorđević. Pogotovo posle pogotka koji je napravio sa Eranom Zahavijem. Piksi je doveo izraelskog napadača za 3.000.000 evra a ovaj ostavio fantastičan utisak i ove sezone dao devet golova na 12 utakmica što ga čini prvim strelcem kineskog šampionata.

Zato Piksi želi da u Đorševiću dobije još jednog ubojitog napadača. I bez problema može da plati oko 5.000.000 evra koliko Lacio traži za obeštećenje.

Ali Đorđević ima i druge ponude. Za njega se interesuju Torino, novi italijanski prvoligaš SPAL, ali i Olimpijakos... Izvesno je da u Rimu ne ostaje. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar