“Издајник“ Консеисао званично у Порту!

Да ли овај потпис сада вреди више? Португалац комплетирао трансфер у редове Змајева, а пре само 10-ак дана продужио сарадњу са Нантом па се предомислио!

Фудбал 11.06.2017 | 21:45
“Издајник“ Консеисао званично у Порту!
Навијачи Нанта су га замрзели, а у Порту га дочекују као спасиоца. Сержо Консеисао у четвртак је и званично постао тренер Змајева са којима је потписао уговор на две године.

И ништа ту не би било чудно да исти овај стручњак недавно није продужио уговор са доскорашњим клубом Нантом, па онда напрасно одлучио да напусти Канаринце. Што је изазвало очекивану реакцију.

Такву да је са званичног твитер налога Нанта на Јувентусов налог на којем је објављено да је њихов тренер Масимилијано Алегри потписао нови уговор, послат коментар „О не, чувајте се“. Дакле, Нант ће му то памтити док је жив.

А што се тиче Порта, Консеисао се вратио у клуб чији је дрес носио три године као играч. И у том периоду освојио је три титуле шампиона Португалије.

Порто ће Консеисау бити шести клуб у тренерској каријери, а претходно је водио Олханенсе, Академику, Брагу, Виторију Гимараеш и Нант.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар