“Izdajnik“ Konseisao zvanično u Portu!

Da li ovaj potpis sada vredi više? Portugalac kompletirao transfer u redove Zmajeva, a pre samo 10-ak dana produžio saradnju sa Nantom pa se predomislio!

Fudbal 11.06.2017 | 21:45
“Izdajnik“ Konseisao zvanično u Portu!
Navijači Nanta su ga zamrzeli, a u Portu ga dočekuju kao spasioca. Seržo Konseisao u četvrtak je i zvanično postao trener Zmajeva sa kojima je potpisao ugovor na dve godine.

I ništa tu ne bi bilo čudno da isti ovaj stručnjak nedavno nije produžio ugovor sa doskorašnjim klubom Nantom, pa onda naprasno odlučio da napusti Kanarince. Što je izazvalo očekivanu reakciju.

Takvu da je sa zvaničnog tviter naloga Nanta na Juventusov nalog na kojem je objavljeno da je njihov trener Masimilijano Alegri potpisao novi ugovor, poslat komentar „O ne, čuvajte se“. Dakle, Nant će mu to pamtiti dok je živ.

A što se tiče Porta, Konseisao se vratio u klub čiji je dres nosio tri godine kao igrač. I u tom periodu osvojio je tri titule šampiona Portugalije.

Porto će Konseisau biti šesti klub u trenerskoj karijeri, a prethodno je vodio Olhanense, Akademiku, Bragu, Vitoriju Gimaraeš i Nant.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar