НБА звијезда подржала напад на Мамића?!

Хрватски кошаркашки репрезентативац Бојан Богдановић објавио фотографију из Кана. Са хештегом који је више него контроверзан. Нападач на Мамића пуштен на слободу, уз благу казну.

Кошарка 11.06.2017 | 16:15
НБА звијезда подржала напад на Мамића?!
Хрватска јавност шокирана је нападом 22-годишњака на првог човека загребачког фудбалског клуба Динамо (иако је сада само у улози саветника) Здравка Мамића.

Ситуацију је додатно "подгрејао" хрватски кошаркашки репрезентативац, члан Вашингтон визардса Бојан Богдановић који је на свом Инстаграм профилу објавио фотографију из Кана. Ништа необично, рекло би се, човек ужива после напорне сезоне.

Међутим, уз ту фотографију додао је хештег Бол на Брачу (#болнабрацу), који нема никакве везе са тим што је он у Кану.

Тај хештег многи су повезали са нападом на Здравка Мамића и закључили да НБА кошаркаш, заправо, подржава нападача.

Док га једни хвале због тога, поручујући му: "Краљу", "Легендо", "Имаш кичму", други га жестоко критикују. Тамо је један пратилац написао:

"Стварно храбро, са сигурне удаљености подржавати насиље и анархизам. Замисли да тебе неко прогласи лоповом јер имаш милионе и организује хајку на тебе, да те удара на путу, напада испред суда, да не можеш на улицу, да те медији транжирају... како би се осећао? Мене би било срамота. Показао си се као врхунски глупан и идиот".

Медији у Хрватској подсећају да ово није први пут да Богдановић изражава противљење Мамићу и Хрватском фудбалском савезу. Пре три године је на Фацебоок-у објавио фотографију прецртаног логоа ХНС уз поруку "гаме овер".

Иначе, Прекршајни суд у Сплиту је нападача на Здравка Мамића, 22-годишњег Домагоја Ивелића, казнио због "нарочито дрског и непристојног понашања", само забраном приближавања и успостављања контакта, и пустио га на слободу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар