NBA zvijezda podržala napad na Mamića?!

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović objavio fotografiju iz Kana. Sa heštegom koji je više nego kontroverzan. Napadač na Mamića pušten na slobodu, uz blagu kaznu.

Košarka 11.06.2017 | 16:15
NBA zvijezda podržala napad na Mamića?!
Hrvatska javnost šokirana je napadom 22-godišnjaka na prvog čoveka zagrebačkog fudbalskog kluba Dinamo (iako je sada samo u ulozi savetnika) Zdravka Mamića.

Situaciju je dodatno "podgrejao" hrvatski košarkaški reprezentativac, član Vašington vizardsa Bojan Bogdanović koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz Kana. Ništa neobično, reklo bi se, čovek uživa posle naporne sezone.

Međutim, uz tu fotografiju dodao je hešteg Bol na Braču (#bolnabracu), koji nema nikakve veze sa tim što je on u Kanu.

Taj hešteg mnogi su povezali sa napadom na Zdravka Mamića i zaključili da NBA košarkaš, zapravo, podržava napadača.

Dok ga jedni hvale zbog toga, poručujući mu: "Kralju", "Legendo", "Imaš kičmu", drugi ga žestoko kritikuju. Tamo je jedan pratilac napisao:

"Stvarno hrabro, sa sigurne udaljenosti podržavati nasilje i anarhizam. Zamisli da tebe neko proglasi lopovom jer imaš milione i organizuje hajku na tebe, da te udara na putu, napada ispred suda, da ne možeš na ulicu, da te mediji tranžiraju... kako bi se osećao? Mene bi bilo sramota. Pokazao si se kao vrhunski glupan i idiot".

Mediji u Hrvatskoj podsećaju da ovo nije prvi put da Bogdanović izražava protivljenje Mamiću i Hrvatskom fudbalskom savezu. Pre tri godine je na Facebook-u objavio fotografiju precrtanog logoa HNS uz poruku "game over".

Inače, Prekršajni sud u Splitu je napadača na Zdravka Mamića, 22-godišnjeg Domagoja Ivelića, kaznio zbog "naročito drskog i nepristojnog ponašanja", samo zabranom približavanja i uspostavljanja kontakta, i pustio ga na slobodu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar