Бијељина: Нема струје у недјељу

Предузеће Електро-Бијељина саопштило је да ће у недјељу, 11. јуна, због годишњег ремонта трафостанице Бијељина четири, без струје бити више од 8. 000 потрошача.

Република Српска 09.06.2017 | 17:40
Бијељина: Нема струје у недјељу
Од 8.00 до 16.00 часова без електричне енергије биће купци који се снабдијевају са далековода "Раскршће два", "Филип Вишњић", "Пучиле", "Патковача" и "Гвоздевићи", додаје се у саопштењу. 

Без струје ће у том периоду бити око 5.500 потрошача у насељима Гвоздевићи, Томбак, Богдановића плац, дијелу улица Галац, Лозничка и Филипа Вишњића, затим у неколико мањих улица, као и у насељима Патковача, Пучиле и Голо Брдо. 

Због радова "Електропреноса БиХ" на трафостаници "Бијељина један" и радова "Електро-Бијељине" на далеководима "Економија", "Циглана" и "Јања стара", од 8.00 до 16.00 часова без струје ће бити и око 2.800 потрошача у насељима Крушик, Калтиновача, Стара циглана, те купци у улицама Лазе Костића, Пантелинска, Стефана Дечанског, дијелу Улице Светозара Ћоровића, као и у неколико околних улица. 

У саопштењу се додаје да ће у недјељу, због ремонта на далеководу "Јања шест", од 8.00 до 9.00 часова и од 15.00 до 16.00 часова, без струје бити потрошачи у бијељинским насељима Љесковац, Којчиновац, Чардачине и дијелу Јање. 

У недјељу ће због промјене уклопног стања, бити два краткотрајна застоја и на далеководима "Болница", "Центар" и "Индустрија", додаје се у саопштењу. 

Коментари / 0

Оставите коментар