Bijeljina: Nema struje u nedjelju

Preduzeće Elektro-Bijeljina saopštilo je da će u nedjelju, 11. juna, zbog godišnjeg remonta trafostanice Bijeljina četiri, bez struje biti više od 8. 000 potrošača.

Republika Srpska 09.06.2017 | 17:40
Bijeljina: Nema struje u nedjelju
Od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biće kupci koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Raskršće dva", "Filip Višnjić", "Pučile", "Patkovača" i "Gvozdevići", dodaje se u saopštenju. 

Bez struje će u tom periodu biti oko 5.500 potrošača u naseljima Gvozdevići, Tombak, Bogdanovića plac, dijelu ulica Galac, Loznička i Filipa Višnjića, zatim u nekoliko manjih ulica, kao i u naseljima Patkovača, Pučile i Golo Brdo. 

Zbog radova "Elektroprenosa BiH" na trafostanici "Bijeljina jedan" i radova "Elektro-Bijeljine" na dalekovodima "Ekonomija", "Ciglana" i "Janja stara", od 8.00 do 16.00 časova bez struje će biti i oko 2.800 potrošača u naseljima Krušik, Kaltinovača, Stara ciglana, te kupci u ulicama Laze Kostića, Pantelinska, Stefana Dečanskog, dijelu Ulice Svetozara Ćorovića, kao i u nekoliko okolnih ulica. 

U saopštenju se dodaje da će u nedjelju, zbog remonta na dalekovodu "Janja šest", od 8.00 do 9.00 časova i od 15.00 do 16.00 časova, bez struje biti potrošači u bijeljinskim naseljima LJeskovac, Kojčinovac, Čardačine i dijelu Janje. 

U nedjelju će zbog promjene uklopnog stanja, biti dva kratkotrajna zastoja i na dalekovodima "Bolnica", "Centar" i "Industrija", dodaje se u saopštenju. 

Komentari / 0

Ostavite komentar