"Лева" љут на саиграче, јер није први стријелац!

Роберту Левандовском је изгледа баш много значила "златна копачка" Бундес лиге коју му је "отео" Пјер-Емерик Обамејанг.

Фудбал 11.06.2017 | 09:00
"Лева" љут на саиграче, јер није први стријелац!
Роберт Левандовски и Пјер Емерик-Обамејанг такмичили су се ове сезоне ко ће бити први стрелац Бундес лиге, а на крају је победио нападач из Габона са голом више.

Шпиц Борусије из Дортмунда је постигао 31 гол, а Левандовски 30, међутим његова екипа је без већих проблема освојила нову шампионску титулу, што би, ваљда је логично, требало да највише интересује нападача из Пољске.

Међутим, он је за губитак "златне копачке" Бундеса окривио саиграче на које је љут.

"Не смета ми то толико сада, али јесте у почетку. Можда јер нисам био задовољан начином на који ми је мој тим помогао. После те финалне утакмице осећао сам бес. Био сам разочаран у своје саиграче...", гласио је Робертов веома чудан одговор на питање пољских новинара које је само занимало да ли му је жао што није поново најбољи стрелац немачког првенства.

Левандовски је уочи последњег кола био "лидер", али га је Обамејанг престигао са два нова гола против Вердера (4:3), док се Пољак није уписао у стрелце у победи над Фрајбургом (4:1).

Видећемо да ли ће ово оставити неке последице по екипу и да ли ће због овога можда "Лева" мењати средину, а већ раније су се спомињали Манчестер јунајтед и Реал Мадрид.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар