"Leva" ljut na saigrače, jer nije prvi strijelac!

Robertu Levandovskom je izgleda baš mnogo značila "zlatna kopačka" Bundes lige koju mu je "oteo" Pjer-Emerik Obamejang.

Fudbal 11.06.2017 | 09:00
"Leva" ljut na saigrače, jer nije prvi strijelac!
Robert Levandovski i Pjer Emerik-Obamejang takmičili su se ove sezone ko će biti prvi strelac Bundes lige, a na kraju je pobedio napadač iz Gabona sa golom više.

Špic Borusije iz Dortmunda je postigao 31 gol, a Levandovski 30, međutim njegova ekipa je bez većih problema osvojila novu šampionsku titulu, što bi, valjda je logično, trebalo da najviše interesuje napadača iz Poljske.

Međutim, on je za gubitak "zlatne kopačke" Bundesa okrivio saigrače na koje je ljut.

"Ne smeta mi to toliko sada, ali jeste u početku. Možda jer nisam bio zadovoljan načinom na koji mi je moj tim pomogao. Posle te finalne utakmice osećao sam bes. Bio sam razočaran u svoje saigrače...", glasio je Robertov veoma čudan odgovor na pitanje poljskih novinara koje je samo zanimalo da li mu je žao što nije ponovo najbolji strelac nemačkog prvenstva.

Levandovski je uoči poslednjeg kola bio "lider", ali ga je Obamejang prestigao sa dva nova gola protiv Verdera (4:3), dok se Poljak nije upisao u strelce u pobedi nad Frajburgom (4:1).

Videćemo da li će ovo ostaviti neke posledice po ekipu i da li će zbog ovoga možda "Leva" menjati sredinu, a već ranije su se spominjali Mančester junajted i Real Madrid.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar