Прва Ђукићева прозивка без четворице првотимаца!

Заказана је за понедељак, 12. јун!

Фудбал 10.06.2017 | 21:00
Прва Ђукићева прозивка без четворице првотимаца!
Титула за појасом, европска јесен у мислима. План припрема је одавно скован, а Мирослав Ђукић ће од понедељка, 12. јуна почети да га спроводи у дело. Додуше, не са комплетним играчким кадром од првог дана.

Наиме, Ђукићеву прву прозивку пропустиће петорица Партизанових првотимаца. Сви оправдано наравно.

Урош Ђурђевић ће најдуже одсуствовати - или се бар тако надамо - пошто је са младом репрезентацијом отпутовао на Европско У21 првенство (почиње 16. јуна) па ће његов повратак зависити од резултата Орлића у Пољској.

Марко Јанковић и Небојша Косовић су тренутно са репрезентацијом Црне Горе (играли пре три дана у стартних 11 у пријатељској утакмици са Ираном, 1:2), а у суботу их чека и квалификациони дуел са Јерменијом. Тек после тога ће отићи на неколико дана одмора, па ће се накнадно прикључити екипи.

Почетак припрема пропустиће и Леонардо, коме је управа дала додатних седам дана да одмори, па ће се Ђукићу јавити 19. јуна. Баш када црно-бели буду кретали на први део припрема на Златибор. Тог дана Партизан ће сазнати и име првог противника у квалификацијама за Лигу шампиона.

На Златибору и прва провера - Младост из Лучана, а онда други део припрема у Словенији. У Моравским Топлицама код Мурске Суботе праве провере - Копенхаген и ЦСКА Москва. Биће их још две, али се ривали не знају.

А док припреме не почну - потрага за појачањима. Приоритет је штопер. Што пре, јер на тој позицији ни најбољи играчи не вреде ако нису уиграни.

Извор: моззартспорт

ФОТО: ФК Партизан

Коментари / 0

Оставите коментар