Prva Đukićeva prozivka bez četvorice prvotimaca!

Zakazana je za ponedeljak, 12. jun!

Fudbal 10.06.2017 | 21:00
Prva Đukićeva prozivka bez četvorice prvotimaca!
Titula za pojasom, evropska jesen u mislima. Plan priprema je odavno skovan, a Miroslav Đukić će od ponedeljka, 12. juna početi da ga sprovodi u delo. Doduše, ne sa kompletnim igračkim kadrom od prvog dana.

Naime, Đukićevu prvu prozivku propustiće petorica Partizanovih prvotimaca. Svi opravdano naravno.

Uroš Đurđević će najduže odsustvovati - ili se bar tako nadamo - pošto je sa mladom reprezentacijom otputovao na Evropsko U21 prvenstvo (počinje 16. juna) pa će njegov povratak zavisiti od rezultata Orlića u Poljskoj.

Marko Janković i Nebojša Kosović su trenutno sa reprezentacijom Crne Gore (igrali pre tri dana u startnih 11 u prijateljskoj utakmici sa Iranom, 1:2), a u subotu ih čeka i kvalifikacioni duel sa Jermenijom. Tek posle toga će otići na nekoliko dana odmora, pa će se naknadno priključiti ekipi.

Početak priprema propustiće i Leonardo, kome je uprava dala dodatnih sedam dana da odmori, pa će se Đukiću javiti 19. juna. Baš kada crno-beli budu kretali na prvi deo priprema na Zlatibor. Tog dana Partizan će saznati i ime prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Na Zlatiboru i prva provera - Mladost iz Lučana, a onda drugi deo priprema u Sloveniji. U Moravskim Toplicama kod Murske Subote prave provere - Kopenhagen i CSKA Moskva. Biće ih još dve, ali se rivali ne znaju.

A dok pripreme ne počnu - potraga za pojačanjima. Prioritet je štoper. Što pre, jer na toj poziciji ni najbolji igrači ne vrede ako nisu uigrani.

Izvor: mozzartsport

FOTO: FK Partizan

Komentari / 0

Ostavite komentar