Челсијев клинац тјера Митровића из Њукасла?!

Реална опција је - Лига шампиона! Главни скаут је за наставак сарадње, али Рафа Бенитез би да свако крене својим путем.

Фудбал 10.06.2017 | 20:00
Челсијев клинац тјера Митровића из Њукасла?!
Александар Митровић на раскрсници. Рафа Бенитез је, пишу локални медији, и дефинитивно прецртао српског голгетера из главе. А иако би Митровић наводно најрадије остао чини се да је растанак са повратником у Премијер лигу известан.

Њукасл Кроникл, пословично упућен у збивања на Сент Џејмс Парку, каже да је главни скаут Грејем Кар чак и препоручио управи и шефу струке да задрже 22-годишњег нападача. Или да га бар пошаљу негде на позајмицу, па да онда виде како ће се ситуација развијати. Међутим, Кар се не пита много, а Бенитез је већ кренуо у лов на новог нападача.

Мета је Челсијев Тами Абрахам, 19-годишњи момак који би стигао на позајмицу и додатно појачао конкуренцију у Њукасловој навали, а ту је и без њега предност добијаоДвајт Гејл, па у једном тренутку и Дарил Марфи.

Митровићу на руку не иду голови, иако су сви сагласни да је подигао ниво игре. Међутим, зна се шта је посао нападача, а бројка од шест голова у протеклој сезони не иде у користМитровића, иако је чињеница да није ни добијао много шанси. Такође, наводи се и да муБенитез замера на томе што лако добија картоне.

Дилема у управи дакле. И неколико понуда које би могле да свима олакшају избор. Дан пошто су турски медији пренели вест о интересовању Фенербахчеа, још једно велико истанбулско име се укључило у трку за Митровићев потпис. Шампион Бешикташ наводно је послао изасланике у Њукасл. Тема разговора биће баш Митровић.

О детаљима понуде у припреми не зна се ништа. Само се наводи да би Њукасл могао да смекша чек на 15.000.000 фунти (око 18.500.000 евра) колико су Свраке 2015. платиле Андерлехту за српског нападача.

Лига шампиона можда би могла да убеди и Митровића да се предомисли и дигне руку за одлазак. Мада, воле га навијачи у Њукаслу. Само је штета што га по свему судећи Бенитезне воли као и они.

Са друге стране, у Бешикташу би имао још јачу конкуренцију у лику Венсана Абубакара пре свих. Мада је ту и Талиска, а према последњим информацијама Бешикташ је већ спремио 2.000.000 евра да плати Бенфики и овог задржи још годину дана на позајмици. Мада, постоји могућност да се Абубакар врати у Порто, јер Бешикташ не жели да га откупи за 10.000.000 евра, а Змајеви не желе да прихвате нову позајмицу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар