Видео: Шаком у главу послао Мамића у море!

Први човек загребачког Динама Здравко Мамић нападнут је на одмору на Брачу, а нападач га је ударио шаком у главу с леђа.

Фудбал 08.06.2017 | 21:30
Видео: Шаком у главу послао Мамића у море!
До инцидента је дошло код мостића Пумпареле у Болу, где је Мамић допловио са својом јахтом.

Нападач, за кога хрватски медији пишу да је 22-годишњак, пришуњао се Мамићу с леђа и док је он силазио с јахте ударио га је и срушио у море те покушао да побегне.

Мамићеви пријатељи су га појурили, а портал Индеx тврди га га је његов кум и власник локалног ресторана Иван Иванчић зауставио док није дошла локална полиција.

"Све је било нормално, а онда у једном тренутку долетео ми је неки човек с леђа, ударио ме шаком у главу и ја сам пао у море. Не осећам се добро, али верујем да ће на крају све бити у реду. Боли ме глава и лоше се осећам, у једном тренутку био сам изгубио свест, али срећом људи су ме спасили и извукли из мора", рекао је Мамић.



Нападач (22) је у међувремену пуштен из полиције, уз забрану приласка.

Напад на најмоћнијег човека хрватског фудбала (и шире) вест је дана у региону.

Док је стајао са пријатељима у Болу на острву Брач, први човек загребачког Динама Здравко Мамић (57) снажно је ударен у главу, а од силине ударца завршио је у мору.

Нападач, стар 22 године, пришао му је са леђа, неочекивано га "нокаутирао" песницом и нанео му повреде, које су констатоване након што је Мамић изашао из воде.

Након напада, објављен је и снимак напада са улице, из ближег угла. Погледајте.



Према писању хрватских медија, ухапшени младић је признао напад, а суд му је изрекао меру опреза - забрану приласка и успостављања контакта са Мамићем.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар