Video: Šakom u glavu poslao Mamića u more!

Prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić napadnut je na odmoru na Braču, a napadač ga je udario šakom u glavu s leđa.

Fudbal 08.06.2017 | 21:30
Video: Šakom u glavu poslao Mamića u more!
Do incidenta je došlo kod mostića Pumparele u Bolu, gde je Mamić doplovio sa svojom jahtom.

Napadač, za koga hrvatski mediji pišu da je 22-godišnjak, prišunjao se Mamiću s leđa i dok je on silazio s jahte udario ga je i srušio u more te pokušao da pobegne.

Mamićevi prijatelji su ga pojurili, a portal Index tvrdi ga ga je njegov kum i vlasnik lokalnog restorana Ivan Ivančić zaustavio dok nije došla lokalna policija.

"Sve je bilo normalno, a onda u jednom trenutku doleteo mi je neki čovek s leđa, udario me šakom u glavu i ja sam pao u more. Ne osećam se dobro, ali verujem da će na kraju sve biti u redu. Boli me glava i loše se osećam, u jednom trenutku bio sam izgubio svest, ali srećom ljudi su me spasili i izvukli iz mora", rekao je Mamić.



Napadač (22) je u međuvremenu pušten iz policije, uz zabranu prilaska.

Napad na najmoćnijeg čoveka hrvatskog fudbala (i šire) vest je dana u regionu.

Dok je stajao sa prijateljima u Bolu na ostrvu Brač, prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić (57) snažno je udaren u glavu, a od siline udarca završio je u moru.

Napadač, star 22 godine, prišao mu je sa leđa, neočekivano ga "nokautirao" pesnicom i naneo mu povrede, koje su konstatovane nakon što je Mamić izašao iz vode.

Nakon napada, objavljen je i snimak napada sa ulice, iz bližeg ugla. Pogledajte.



Prema pisanju hrvatskih medija, uhapšeni mladić je priznao napad, a sud mu je izrekao meru opreza - zabranu prilaska i uspostavljanja kontakta sa Mamićem.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar