Кризу СНСД-а није ријешио ни Додик

Четири одборника прњаворске скупштине који су, незадовољни начином водјења странке, напустили Клуб СНСД-а у тој општини, данас су била на састанку код предсједника СНСД-а Милорада Додика. Одметнути одборници не враћају се у Клуб СНСД-а, а Милорад Додик тврди да та странка нема проблем у Прњавору.

Република Српска 08.06.2017 | 20:00
Кризу СНСД-а није ријешио ни Додик
На састанку одборника није договорено враћање у Клуб СНСД-а. Остају чланови општинског одбора СНСД-а, али не и дио владајуће већине у Прњавору.

Након састанка са Милорадом Додиком прњаворски одборници Александар Вуковић, Горан Земун, Вељко Гвозденовић и Драшко Аулић нису жељели да дају изјаве. Поручили су да чекају иницијативу начелника Прњавора Дарка Томаша. Милорад Додик, сазнајемо, прихватио је њихове разлоге за незадовољство у странци у Прњавору и поручио им да се покушава постићи договор са начелником Томашом.

Милорад Додик прије састанка са одборницима из Прњавора рекао је да странка нема проблем у Прњавору.

Сазнајемо, један од главних захтјева побуњених СНСД-ових одборника био је да престане сарадња врха СНСД-а у тој општини са врхом СДС-а из те општине. Посланик СНСД-а из Прњавора Драго Калабић, који је од раније у сукобу са Дарком Томашом, тврди да је начелник те општине искључиви кривац за стање у којем се СНСД налази у Прњавору. Калабић тврди да Томаша сада на власти чува искључиво СДС.

Дарко Томаш није се јављао на позиве. У прњаворском СДС-у нису жељели да коментаришу Калабићеве наводе. Рекли су само да тренутно не учествују нити у рушењу нити у очувању скупштинске већине.

(БН телевизија)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Сека

08.06.2017 18:16

Нека се Г-дин начелник Томаш врати са местом пребивалишта у Прњавор, и нека живи и дели и добро и зло са људима који су га изабрали, а не стан у БЛ и пун комфор. Начелниче допринесите својим радом и трудом позитивнији амбијент и бољи живот у Прњавору, зато смо Вас изабрали. Изгледа да је то била велика грешка. А сада ове изворне СНСД чланове газите, а они су Вас створили. Земун није ничији зато је иступио на овај начин, он је доследан само Додику. Земун је цар. А у Вас Гдин-е начелниче сам се јако разочарала. Не знам да ли треба ово велико Вас, Вам ..... и да ли сте Гдин или фићфирић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

одметник

08.06.2017 19:30

Ма рашћерати ту багру ло...ску

Name

ре

08.06.2017 20:47

А сто си гласала за њега кад се Прњавор није ни мислио врацати.

Name

Сека

08.06.2017 21:22

Зар није било логично да први човек једног града живи у истом и да својим искуством (којег очито нема, али тада нисам знала) побољша стандард грађана. Зезнула сам се признајем, али ипак највише ценим Додика, који ће надамс се наћи начина да среди ситуацију која је очито кулминирала.

Name

ннн

09.06.2017 06:29

За Секу- Предсједник Додик це сигурно смирити и средити ситуацију у Прњавору. Понекад до њега не долазе праве информације.Сада је добио информацију и од ова цетири одборника и у циљу напретка и просперитета градјана Прњавора це донијети најбољу одлуку!

Name

Ре Сека 100% Прњаворцанин

09.06.2017 07:50

А што лупаш као отворен прозор. Јеси ли можда Вељина или Земунова супруга које је Дарко запослио. Вељу је запослио али ето он би да буде директор у Прњавору небпутује му се у БЛ. Вељо студирао тристо година и ту му Томаш помогао, незна двије цестите реценице саставити. А Аго је посебна прица своју љубавницу преко странке и Томаса запослио је у опстину ( заврсила некакав приватни фаx педагоског смјера тако несто) и сад посто јој је муз умро Аго Чехић а сада Ацо Вуковић трази да његова кокоска буде сеф кабинета нацелника. Секо или Перићко то је права истина а не СДС. Дарко је ономад Владу клемпу побиједио захваљујуци СДС-у и Немањи Васицу. Ето видис јос неко несто зна. Незасита дјубради ви сте ко и онај професор српског из Дервенте Сибинциц задњих 10 година само рови гдје це директор бити сад се намерацио на водовод али неце да мозе Дјоле. Има тог колико волис ако хоцес јос само реци. Сви сте ви предизборни махачи заставама СНСД-а

Name

Лова лова

08.06.2017 18:50

Па нек да паре људима.Ста се прави блесав. Одреси Леми кесу и ето њих у старом јату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

08.06.2017 19:08

Буди се исток о запад,ал ако има лове.А за Српство се подразумјева.

Name

милан калабиц

08.06.2017 18:57

Тата Драго, ста је са твојом пријавом за крадју струје на твом приватном водоводу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Назалост

08.06.2017 20:20

Томас је заједно са Богданицем унистио фонд ПИО РС, а то сто це погасити СНСД у Прњавору бице му лагано прање савјести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фонд

08.06.2017 22:48

Лаган је био на потпису Томаш када је требало тендере намијестати, узимао проценат и јако се обогатио. Полиција све има али и њих је некако купио.

Name

Ре Фонд

09.06.2017 05:31

Па кадар у полицији поставља иста странка као што је и њега поставила!

Name

ннн

09.06.2017 06:30

Ако постоји у полицији било ста везано за кривицну одговорност гдина Томаса сигуран сам да це полиција реаговати и доставити извјестај тузиластву!

Name

ре ннн

09.06.2017 08:35

Боте црвени ј..о те отац који те таквог глупог направио. Има ли иједна вијест да ти не величаш лик и дјело вође црвених кмера и дижеш га у небеса. Народ раздјелио хрвате својима назива а србе издајницима. Благо теби са таквим мозгом (ако га уопште имаш).

Name

Ре ре ннн

09.06.2017 08:54

А шта ако полиција не реагује (као што неће)? Ништа, а?