Krizu SNSD-a nije riješio ni Dodik

Četiri odbornika prnjavorske skupštine koji su, nezadovoljni načinom vodjenja stranke, napustili Klub SNSD-a u toj opštini, danas su bila na sastanku kod predsjednika SNSD-a Milorada Dodika. Odmetnuti odbornici ne vraćaju se u Klub SNSD-a, a Milorad Dodik tvrdi da ta stranka nema problem u Prnjavoru.

Republika Srpska 08.06.2017 | 20:00
Krizu SNSD-a nije riješio ni Dodik
Na sastanku odbornika nije dogovoreno vraćanje u Klub SNSD-a. Ostaju članovi opštinskog odbora SNSD-a, ali ne i dio vladajuće većine u Prnjavoru.

Nakon sastanka sa Miloradom Dodikom prnjavorski odbornici Aleksandar Vuković, Goran Zemun, Veljko Gvozdenović i Draško Aulić nisu željeli da daju izjave. Poručili su da čekaju inicijativu načelnika Prnjavora Darka Tomaša. Milorad Dodik, saznajemo, prihvatio je njihove razloge za nezadovoljstvo u stranci u Prnjavoru i poručio im da se pokušava postići dogovor sa načelnikom Tomašom.

Milorad Dodik prije sastanka sa odbornicima iz Prnjavora rekao je da stranka nema problem u Prnjavoru.

Saznajemo, jedan od glavnih zahtjeva pobunjenih SNSD-ovih odbornika bio je da prestane saradnja vrha SNSD-a u toj opštini sa vrhom SDS-a iz te opštine. Poslanik SNSD-a iz Prnjavora Drago Kalabić, koji je od ranije u sukobu sa Darkom Tomašom, tvrdi da je načelnik te opštine isključivi krivac za stanje u kojem se SNSD nalazi u Prnjavoru. Kalabić tvrdi da Tomaša sada na vlasti čuva isključivo SDS.

Darko Tomaš nije se javljao na pozive. U prnjavorskom SDS-u nisu željeli da komentarišu Kalabićeve navode. Rekli su samo da trenutno ne učestvuju niti u rušenju niti u očuvanju skupštinske većine.

(BN televizija)

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Seka

08.06.2017 18:16

Neka se G-din načelnik Tomaš vrati sa mestom prebivališta u Prnjavor, i neka živi i deli i dobro i zlo sa ljudima koji su ga izabrali, a ne stan u BL i pun komfor. Načelniče doprinesite svojim radom i trudom pozitivniji ambijent i bolji život u Prnjavoru, zato smo Vas izabrali. Izgleda da je to bila velika greška. A sada ove izvorne SNSD članove gazite, a oni su Vas stvorili. Zemun nije ničiji zato je istupio na ovaj način, on je dosledan samo Dodiku. Zemun je car. A u Vas Gdin-e načelniče sam se jako razočarala. Ne znam da li treba ovo veliko Vas, Vam ..... i da li ste Gdin ili fićfirić.

ODGOVORITE
Name

odmetnik

08.06.2017 19:30

Ma rašćerati tu bagru lo...sku

Name

re

08.06.2017 20:47

A sto si glasala za njega kad se Prnjavor nije ni mislio vracati.

Name

Seka

08.06.2017 21:22

Zar nije bilo logično da prvi čovek jednog grada živi u istom i da svojim iskustvom (kojeg očito nema, ali tada nisam znala) poboljša standard građana. Zeznula sam se priznajem, ali ipak najviše cenim Dodika, koji će nadams se naći načina da sredi situaciju koja je očito kulminirala.

Name

nnn

09.06.2017 06:29

Za Seku- Predsjednik Dodik ce sigurno smiriti i srediti situaciju u Prnjavoru. Ponekad do njega ne dolaze prave informacije.Sada je dobio informaciju i od ova cetiri odbornika i u cilju napretka i prosperiteta gradjana Prnjavora ce donijeti najbolju odluku!

Name

Re Seka 100% Prnjavorcanin

09.06.2017 07:50

A što lupaš kao otvoren prozor. Jesi li možda Veljina ili Zemunova supruga koje je Darko zaposlio. Velju je zaposlio ali eto on bi da bude direktor u Prnjavoru nebputuje mu se u BL. Veljo studirao tristo godina i tu mu Tomaš pomogao, nezna dvije cestite recenice sastaviti. A Ago je posebna prica svoju ljubavnicu preko stranke i Tomasa zaposlio je u opstinu ( zavrsila nekakav privatni fax pedagoskog smjera tako nesto) i sad posto joj je muz umro Ago Čehić a sada Aco Vuković trazi da njegova kokoska bude sef kabineta nacelnika. Seko ili Perićko to je prava istina a ne SDS. Darko je onomad Vladu klempu pobijedio zahvaljujuci SDS-u i Nemanji Vasicu. Eto vidis jos neko nesto zna. Nezasita djubradi vi ste ko i onaj profesor srpskog iz Dervente Sibincic zadnjih 10 godina samo rovi gdje ce direktor biti sad se nameracio na vodovod ali nece da moze Djole. Ima tog koliko volis ako hoces jos samo reci. Svi ste vi predizborni mahači zastavama SNSD-a

Name

Lova lova

08.06.2017 18:50

Pa nek da pare ljudima.Sta se pravi blesav. Odresi Lemi kesu i eto njih u starom jatu.

ODGOVORITE
Name

Aco

08.06.2017 19:08

Budi se istok o zapad,al ako ima love.A za Srpstvo se podrazumjeva.

Name

milan kalabic

08.06.2017 18:57

Tata Drago, sta je sa tvojom prijavom za kradju struje na tvom privatnom vodovodu

ODGOVORITE
Name

Nazalost

08.06.2017 20:20

Tomas je zajedno sa Bogdanicem unistio fond PIO RS, a to sto ce pogasiti SNSD u Prnjavoru bice mu lagano pranje savjesti.

ODGOVORITE
Name

Fond

08.06.2017 22:48

Lagan je bio na potpisu Tomaš kada je trebalo tendere namijestati, uzimao procenat i jako se obogatio. Policija sve ima ali i njih je nekako kupio.

Name

Re Fond

09.06.2017 05:31

Pa kadar u policiji postavlja ista stranka kao što je i njega postavila!

Name

nnn

09.06.2017 06:30

Ako postoji u policiji bilo sta vezano za krivicnu odgovornost gdina Tomasa siguran sam da ce policija reagovati i dostaviti izvjestaj tuzilastvu!

Name

re nnn

09.06.2017 08:35

Bote crveni j..o te otac koji te takvog glupog napravio. Ima li ijedna vijest da ti ne veličaš lik i djelo vođe crvenih kmera i dižeš ga u nebesa. Narod razdjelio hrvate svojima naziva a srbe izdajnicima. Blago tebi sa takvim mozgom (ako ga uopšte imaš).

Name

Re re nnn

09.06.2017 08:54

A šta ako policija ne reaguje (kao što neće)? Ništa, a?