Хан подржао Вучићеву идеју

Формирање јединственог економског тржишта у региону донело би добро свим земљама, сложили су се данас у Београду председник Александар Вучић и комесар за проширење Јоханес Хан.

Босна и Херцеговина 08.06.2017 | 17:26
Хан подржао Вучићеву идеју
На прес конфернцији након састанка, они су поручили да би заједничко тржиште била изузетно добра шанса за све земље региона, а реч је о тржишту од 20 милиона људи.

То би значило нова радна места, смањење трошкова, бржи проток роба и људи и много више инвеститора у региону, рекао је Вучић, а Хан потврдио да би заједничко тржиште додатно појачало привлачност региона.

"Ако бисмо формирали јединствено тржиште пореске стопе би биле јединствене, а то би значило добит и за нас али и за све друге у региону", рекао је Вучић.

Због тога ће, како је рекао, молити пријатеље у региону да о тој теми даље разговарамо, иако, како је приметио, зна да нове идеје увек наиђу на скепсу.

"За нас није важно чија је то идеја, важно је да о томе разговарамо", рекао је Вучић.

Хан је поручио да је то изузетно добра идеја, јер овако фрагментирано тржиште, како је рекао, мање је привлачно за странце.

Заједничко тржиште било би добро за све грађане региона, а то је и добар пут за даље напоре у процесу придруживања Унији, поручио је Хан.

(БН телевизија)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Игор

08.06.2017 15:32

Па зар СФРЈ није била трзисте од 22 милиона 81-е јос ? Зајебавате се као дјеца у пијеску. Кантица, лопатица направис па срусис. Хахахаха Јадан је онај ко од вас оцекује несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

труе

08.06.2017 15:34

Имали смо ми заједницко трзисте од 20милиона и СФРЈ,супер индустрију ал нам говна унистисе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ос

08.06.2017 15:50

Домаци клипани уорнп не знају ста им је посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

08.06.2017 16:20

Ста би сад.Видјели сте да је оно сто је најбоље за бољи зивот Народа било у систему економије бивсе СФРЈ.Никад висе онакве Дрзаве,ко је хтијео имаи је посао,сигурност и слободу,путуј куд ти воља,то је за Вас сада само сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

попара

08.06.2017 16:20

Хан знаци зна ста је најбоље за "регион".Србија никако да схвати да је окрузена сувереним дрзавама и да оне самостално одлуцују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

08.06.2017 16:27

То би Вуциц све инвеститоре позвао у Србију а ми це ми да муземо краве и козе! Није за то он крив ал он врло добро зна да су наси политицари неспособни да доведу каквог инвенститора!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новоматицов комесар ХАН

09.06.2017 10:55

Комесару Хану је битно Новоматицово прање новца преко еx yу. Ако подржава Вучића значи да Новоматиц мора преузети Лутрију Републике Србије. Иза Новоматица се крију највећи наркодилери из Јужне Америке а овај дрипац Хан као и савјетник Гузенбауер раде искључиво за Новоматиц,ЕУ њих не занима јер у ЕУ се новац не може прати као у републикама еx југославије. Корупцијом освајају политичаре и буквално владају овим јадним дрзавицама. НОВОМАТИЦ ЈЕ ЗлО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРИМИНАЛНИ ТРУСТ

09.06.2017 12:00

НОВОМАТИЦ СУ ОСНОВАЛИ КРИМИНАЛЦИ КАКО БИ ПРАЛИ ПРЉАВ НОВАЦ КОЈИ СТИЦУ НА ЦРНОМ ТРЗИСТУ,НАЈВИСЕ НОВЦА ДОБИЈАЈУ ДИЛАЊЕМ ДРОГЕ ИЗ ЈУЗНЕ АМЕРИКЕ.ТАЦНО ЈЕ ДА НОВОМАТИЦ ЗАНИМАЈУ САМО ОНЕ ДРЗАВИЦЕ МИМО ЕУ ИЛИ НАКАРАДНЕ ДРЗАВЕ ГДЈЕ СУ ПОЛИТИЦАРИ КЛЕПТОМАНИ.ТО СУ ВИДЈЕЛИ У АЛБАНИЈИ,МАКЕДОНИЈИ,СРБИЈИ,БИХ И ДРЗАВАМА БИВСЕГ СССР А НАЈВИСЕ КАЗАХСТАНУ. МОБИЛИСАЛИ СУ СКОРО СВЕ ПОЛИТИЦАРЕ И БИЗНИСМЕНЕ ИЗ РЕГИОНА. КУПУЈУ ПОЛИТИЦАРЕ ПРЉАВИМ НОВЦЕМ И ОНДА ПРАВЕ ЗАКОНЕ КОЈИ ЊИМА ОДГОВАРАЈУ ЗА ПРАЊЕ НОВЦА А ЦЕСТО И УВЛАЦЕ ПОЛИТИЦАРЕ У СУВЛАСНИСТВО.У БАЊАЛУЦИ СУ ЗАЈЕДНО СА ДОДИКОМ РЕГИСТРОВАЛИ НОВО РС И РСА ГАМИНГ ДОО ЗА ПРАЊЕ НОВЦА.

Name

РСА ГАМИНГ и Бобар Банка

09.06.2017 12:09

Новоматицове фирме НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо су новац прали преко Бобар банке у Бањалуци. Ако се буде водила озбиљна истрага у Бобар Банци доћи ће се до прања новца Новоматицових фантомских фирми.