Han podržao Vučićevu ideju

Formiranje jedinstvenog ekonomskog tržišta u regionu donelo bi dobro svim zemljama, složili su se danas u Beogradu predsednik Aleksandar Vučić i komesar za proširenje Johanes Han.

Bosna i Hercegovina 08.06.2017 | 17:26
Han podržao Vučićevu ideju
Na pres konfernciji nakon sastanka, oni su poručili da bi zajedničko tržište bila izuzetno dobra šansa za sve zemlje regiona, a reč je o tržištu od 20 miliona ljudi.

To bi značilo nova radna mesta, smanjenje troškova, brži protok roba i ljudi i mnogo više investitora u regionu, rekao je Vučić, a Han potvrdio da bi zajedničko tržište dodatno pojačalo privlačnost regiona.

"Ako bismo formirali jedinstveno tržište poreske stope bi bile jedinstvene, a to bi značilo dobit i za nas ali i za sve druge u regionu", rekao je Vučić.

Zbog toga će, kako je rekao, moliti prijatelje u regionu da o toj temi dalje razgovaramo, iako, kako je primetio, zna da nove ideje uvek naiđu na skepsu.

"Za nas nije važno čija je to ideja, važno je da o tome razgovaramo", rekao je Vučić.

Han je poručio da je to izuzetno dobra ideja, jer ovako fragmentirano tržište, kako je rekao, manje je privlačno za strance.

Zajedničko tržište bilo bi dobro za sve građane regiona, a to je i dobar put za dalje napore u procesu pridruživanja Uniji, poručio je Han.

(BN televizija)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Igor

08.06.2017 15:32

Pa zar SFRJ nije bila trziste od 22 miliona 81-e jos ? Zajebavate se kao djeca u pijesku. Kantica, lopatica napravis pa srusis. Hahahaha Jadan je onaj ko od vas ocekuje nesto.

ODGOVORITE
Name

true

08.06.2017 15:34

Imali smo mi zajednicko trziste od 20miliona i SFRJ,super industriju al nam govna unistise

ODGOVORITE
Name

os

08.06.2017 15:50

Domaci klipani uornp ne znaju sta im je posao.

ODGOVORITE
Name

Zoki

08.06.2017 16:20

Sta bi sad.Vidjeli ste da je ono sto je najbolje za bolji zivot Naroda bilo u sistemu ekonomije bivse SFRJ.Nikad vise onakve Drzave,ko je htijeo imai je posao,sigurnost i slobodu,putuj kud ti volja,to je za Vas sada samo san.

ODGOVORITE
Name

popara

08.06.2017 16:20

Han znaci zna sta je najbolje za "region".Srbija nikako da shvati da je okruzena suverenim drzavama i da one samostalno odlucuju.

ODGOVORITE
Name

Hm

08.06.2017 16:27

To bi Vucic sve investitore pozvao u Srbiju a mi ce mi da muzemo krave i koze! Nije za to on kriv al on vrlo dobro zna da su nasi politicari nesposobni da dovedu kakvog invenstitora!

ODGOVORITE
Name

Novomaticov komesar HAN

09.06.2017 10:55

Komesaru Hanu je bitno Novomaticovo pranje novca preko ex yu. Ako podržava Vučića znači da Novomatic mora preuzeti Lutriju Republike Srbije. Iza Novomatica se kriju najveći narkodileri iz Južne Amerike a ovaj dripac Han kao i savjetnik Guzenbauer rade isključivo za Novomatic,EU njih ne zanima jer u EU se novac ne može prati kao u republikama ex jugoslavije. Korupcijom osvajaju političare i bukvalno vladaju ovim jadnim drzavicama. NOVOMATIC JE ZlO!!!

ODGOVORITE
Name

KRIMINALNI TRUST

09.06.2017 12:00

NOVOMATIC SU OSNOVALI KRIMINALCI KAKO BI PRALI PRLJAV NOVAC KOJI STICU NA CRNOM TRZISTU,NAJVISE NOVCA DOBIJAJU DILANJEM DROGE IZ JUZNE AMERIKE.TACNO JE DA NOVOMATIC ZANIMAJU SAMO ONE DRZAVICE MIMO EU ILI NAKARADNE DRZAVE GDJE SU POLITICARI KLEPTOMANI.TO SU VIDJELI U ALBANIJI,MAKEDONIJI,SRBIJI,BIH I DRZAVAMA BIVSEG SSSR A NAJVISE KAZAHSTANU. MOBILISALI SU SKORO SVE POLITICARE I BIZNISMENE IZ REGIONA. KUPUJU POLITICARE PRLJAVIM NOVCEM I ONDA PRAVE ZAKONE KOJI NJIMA ODGOVARAJU ZA PRANJE NOVCA A CESTO I UVLACE POLITICARE U SUVLASNISTVO.U BANJALUCI SU ZAJEDNO SA DODIKOM REGISTROVALI NOVO RS I RSA GAMING DOO ZA PRANJE NOVCA.

Name

RSA GAMING i Bobar Banka

09.06.2017 12:09

Novomaticove firme NOVO RS doo i RSA GAMING Doo su novac prali preko Bobar banke u Banjaluci. Ako se bude vodila ozbiljna istraga u Bobar Banci doći će se do pranja novca Novomaticovih fantomskih firmi.