Сбербанк пружа подршку спорту

Сбербанк а. д. Бањалука је и ове године традиционално подржала организацију четвртог тениског турнира „Бања Лука Ладиес Опен 2017“.

Република Српска 08.06.2017 | 16:15
Сбербанк пружа подршку спорту
Турнир организује Тениски клуб Бања Лука, а одржава се у периоду од 3. до 11. јуна 2017. године. Ради се о професионалном турниру, у којем се учесницама додјељују WТА бодови и једини је женски професионални турнир у Босни и Херцеговини.

На такмичењу учествују тенисерке из 17 земаља, 32 играчице у главном жријебу, а 48 у квалификацијама за главни турнир.

“За разлику од претходне три године, наградни фонд турнира је повећан са 10.000 на 15.000 долара. Повећањем наградног фонда унапређен је и квалитет самог турнира. Половина учесница у квалификацијама је рангирана на свјетској WТА листи што до сада није био случај. Када је у питању главни турнир, најбоље рангирана је Анастазија Вдовенко. Разлика између најбоље и најслабије рангиране играчице турнира је само 100 бодова, те можемо очекивати квалитетне и неизвјесне мечеве”, рекао је директор турнира Саша Стовраговић.

„Препознали смо значај овог турнира за развој бијелог спорта у Бањалуци, те сматрамо да је веома битно улагати у спортске манифестације ове врсте. Подршка спорту, а самим тиме и здравом начину живота нам увијек представља велико задовољство и један је од главних постулата којим се водимо“, изјавио је извршни директор Сбербанк а.д. Бања Лука, Сандро Михајловић.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тенисер

09.06.2017 05:22

Свака цаст ! Дајте мало висе позитивних вијести ...спорт...пословни успјеси.

ОДГОВОРИТЕ