Пепе: Неке ствари ми нису јасне! Одлазим!

Португалски фудбалер Пепе потврдио је да ће отићи из Реал Мадрида када му на лето буде истекао уговор са шпанским клубом.

Фудбал 09.06.2017 | 12:00
Пепе: Неке ствари ми нису јасне! Одлазим!
"Оно што је Зинедин Зидан урадио за Реал Мадрид је спектакуларно, али има ствари које и даље не разумем", рекао је Пепе шпанским медијима.

Пепе има 34 године, претходних 10 је провео у Реалу за који је играо на 334 утакмице, а освојио је три шпанска првенства и три Лиге шампиона.

Пепе наводно има понуду Пари Сен Жермена и неколико енглеских клубова.

"Јула 2007. стигао сам у Реал, са илузијом дечака који је о овом месту сањао цео свој живот. Данас, десет година касније, престајем да носим овај грб. Сваког дана ког сам носио дрес овог клуба, радио сам као да ће тако бити заувек. Данас могу само да захвалим вама који сте ме подржавали, који сте исписали ту прелепу причу. Хвала сваком од вас, који сте били уз мене. Хвала свим пријатељима и колегама, који ће ми то увек бити, где год да одем. Опраштам се од овог града, у коме су се родиле моје ћерке. Срећан сам због свега што сам овде постигао и увек ћу носити вашу љубав у срцу. Најбоље од ових десет година? Тренирати сваки дани и живети са свим људима у овом клубу. Реал Мадрид и ваша љубав ће увек бити део мене. Хвала заувек", опростио се Пепе од навијача преко Инстаграма.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар