Pepe: Neke stvari mi nisu jasne! Odlazim!

Portugalski fudbaler Pepe potvrdio je da će otići iz Real Madrida kada mu na leto bude istekao ugovor sa španskim klubom.

Fudbal 09.06.2017 | 12:00
Pepe: Neke stvari mi nisu jasne! Odlazim!
"Ono što je Zinedin Zidan uradio za Real Madrid je spektakularno, ali ima stvari koje i dalje ne razumem", rekao je Pepe španskim medijima.

Pepe ima 34 godine, prethodnih 10 je proveo u Realu za koji je igrao na 334 utakmice, a osvojio je tri španska prvenstva i tri Lige šampiona.

Pepe navodno ima ponudu Pari Sen Žermena i nekoliko engleskih klubova.

"Jula 2007. stigao sam u Real, sa iluzijom dečaka koji je o ovom mestu sanjao ceo svoj život. Danas, deset godina kasnije, prestajem da nosim ovaj grb. Svakog dana kog sam nosio dres ovog kluba, radio sam kao da će tako biti zauvek. Danas mogu samo da zahvalim vama koji ste me podržavali, koji ste ispisali tu prelepu priču. Hvala svakom od vas, koji ste bili uz mene. Hvala svim prijateljima i kolegama, koji će mi to uvek biti, gde god da odem. Opraštam se od ovog grada, u kome su se rodile moje ćerke. Srećan sam zbog svega što sam ovde postigao i uvek ću nositi vašu ljubav u srcu. Najbolje od ovih deset godina? Trenirati svaki dani i živeti sa svim ljudima u ovom klubu. Real Madrid i vaša ljubav će uvek biti deo mene. Hvala zauvek", oprostio se Pepe od navijača preko Instagrama.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar