Турнир пријатељства: Узбудљиво у Бијељини, побједе "вечитих"!

Коло пре краја групне фазе, постоји могућност да у полуфиналу Турнира пријатељства за фудбалере до 16 година играју четири српска тима.  Звезда на бод од полуфинала: Борац издржао полувреме! Црвено-бели головима Савића савладали Борац - 2:0.

Фудбал 07.06.2017 | 22:00
Турнир пријатељства: Узбудљиво у Бијељини, побједе "вечитих"!
Екипа Црвене звезде савладала је бањалучки Борац резултатом 2:0 и у последњем колу ће са Олимпијом водити директну борбу за пласман у полуфинале Турнира пријатељства, који се одржава у етно селу "Станишићи" код Бијељине.

Звезда и Љубљанчани освојили су по шест бодова, али црвено-бели имају бољу гол-разлику, па ће им за пролаз бити довољан реми.



Партизан се у групи Б налази у нешто тежој позицији, јер после победе над Будућношћу (2:0) дели прво и друго место са Ријеком, али уз лошију гол-разлику.

Зато ће црно-белима у последњем колу бити неопходна победа над подмлатком новог првака Хрватске.



ОФК Београд је у групи Ц победио Динамо са 3:1 и тако елиминисао загребачки клуб.

"Романтичари" ће за пласман међу четири најбоље екипе играти против Жељезничара и њима ће освајање три бода такође бити императив.

Најнеизвесније је у групи Д, пошто чак три екипе имају шансу да оду даље.

Војводина је у среду победила Осијек (2:0) и тако избила на чело табеле, док је Сарајево истим резултатом савладало Вардар и укључило се у трку.

Војводина води на табели са четири бода, испред Сарајева и Осијека са по три, а остало је да се одиграју мечеви Војводина - Сарајево и Осијек - Вардар.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар