Turnir prijateljstva: Uzbudljivo u Bijeljini, pobjede "večitih"!

Kolo pre kraja grupne faze, postoji mogućnost da u polufinalu Turnira prijateljstva za fudbalere do 16 godina igraju četiri srpska tima.  Zvezda na bod od polufinala: Borac izdržao poluvreme! Crveno-beli golovima Savića savladali Borac - 2:0.

Fudbal 07.06.2017 | 22:00
Turnir prijateljstva: Uzbudljivo u Bijeljini, pobjede "večitih"!
Ekipa Crvene zvezde savladala je banjalučki Borac rezultatom 2:0 i u poslednjem kolu će sa Olimpijom voditi direktnu borbu za plasman u polufinale Turnira prijateljstva, koji se održava u etno selu "Stanišići" kod Bijeljine.

Zvezda i Ljubljančani osvojili su po šest bodova, ali crveno-beli imaju bolju gol-razliku, pa će im za prolaz biti dovoljan remi.



Partizan se u grupi B nalazi u nešto težoj poziciji, jer posle pobede nad Budućnošću (2:0) deli prvo i drugo mesto sa Rijekom, ali uz lošiju gol-razliku.

Zato će crno-belima u poslednjem kolu biti neophodna pobeda nad podmlatkom novog prvaka Hrvatske.



OFK Beograd je u grupi C pobedio Dinamo sa 3:1 i tako eliminisao zagrebački klub.

"Romantičari" će za plasman među četiri najbolje ekipe igrati protiv Željezničara i njima će osvajanje tri boda takođe biti imperativ.

Najneizvesnije je u grupi D, pošto čak tri ekipe imaju šansu da odu dalje.

Vojvodina je u sredu pobedila Osijek (2:0) i tako izbila na čelo tabele, dok je Sarajevo istim rezultatom savladalo Vardar i uključilo se u trku.

Vojvodina vodi na tabeli sa četiri boda, ispred Sarajeva i Osijeka sa po tri, a ostalo je da se odigraju mečevi Vojvodina - Sarajevo i Osijek - Vardar.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar