Лондон: Избодена васпитачица

Кериен Стивенс која води јаслице "Литтле Диамондс" у Лондону изјавила је како је једна од њених васпитачица јутрос претучена и избодена на путу до посла. Према њеним речима, то су учиниле три жене уз повике "Алах, Алах!"

Свијет 07.06.2017 | 19:25
Лондон: Избодена васпитачица
Жртва је ишла пешка ка послу, северним делом Лондона, када је налетела на три девојке азијатског порекла. Нападнута је с леђа око 9.30 и исечена је свуда по телу. Полиција тражи осумњичене, али овај случај не третира као терористички напад,, преносу Сан.

Жртва је описала девојке као "Азијаткиње" и рекла је да су побегле чим јој је један мушкарац притекао у помоћ. Њене ране нису опасне по живот, али је, како кажу, видно узрујана.

Родитељи деце обавештени да је школица затворена до расветљавања случаја.

Подсетимо, у Лондону влада стање највише узбуне након прошлонедељног напада. Седам особа је убијено, док је 48 људи пребачено у болницу након што су тројица екстремиста покосила комбијем пешаке на Лондонском мосту, а потом улетела у прометну улицу код оближње пијаце Бороу где су насумице убадали људе ножем.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Индијанац

07.06.2017 18:18

Како глуп текст, од првог до задњег слова. Ова васпитачица као да је са Цвијановићком у клупи сједила, идиотизам на квадрат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање је

07.06.2017 23:22

С цијим је музем скакала по кревету. Ако нема везе с послом како пису УК новине онда је логицно секс у питању. 'САЦЕКУСА'.