London: Izbodena vaspitačica

Kerien Stivens koja vodi jaslice "Little Diamonds" u Londonu izjavila je kako je jedna od njenih vaspitačica jutros pretučena i izbodena na putu do posla. Prema njenim rečima, to su učinile tri žene uz povike "Alah, Alah!"

Svijet 07.06.2017 | 19:25
London: Izbodena vaspitačica
Žrtva je išla peška ka poslu, severnim delom Londona, kada je naletela na tri devojke azijatskog porekla. Napadnuta je s leđa oko 9.30 i isečena je svuda po telu. Policija traži osumnjičene, ali ovaj slučaj ne tretira kao teroristički napad,, prenosu San.

Žrtva je opisala devojke kao "Azijatkinje" i rekla je da su pobegle čim joj je jedan muškarac pritekao u pomoć. Njene rane nisu opasne po život, ali je, kako kažu, vidno uzrujana.

Roditelji dece obavešteni da je školica zatvorena do rasvetljavanja slučaja.

Podsetimo, u Londonu vlada stanje najviše uzbune nakon prošlonedeljnog napada. Sedam osoba je ubijeno, dok je 48 ljudi prebačeno u bolnicu nakon što su trojica ekstremista pokosila kombijem pešake na Londonskom mostu, a potom uletela u prometnu ulicu kod obližnje pijace Borou gde su nasumice ubadali ljude nožem.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Indijanac

07.06.2017 18:18

Kako glup tekst, od prvog do zadnjeg slova. Ova vaspitačica kao da je sa Cvijanovićkom u klupi sjedila, idiotizam na kvadrat...

ODGOVORITE
Name

Pitanje je

07.06.2017 23:22

S cijim je muzem skakala po krevetu. Ako nema veze s poslom kako pisu UK novine onda je logicno seks u pitanju. 'SACEKUSA'.