Ђоковић: Није Агаси крив...!

"Сви пролазе кроз ово, па морам и ја", каже Новак Ђоковић после елиминације са Ролан Гароса.

Тенис 08.06.2017 | 11:45
Ђоковић: Није Агаси крив...!
Новак Ђоковић не жели да сваљује одговорност за свој пораз на Ролан Гаросу на Андреа Агасија, кога је ангажовао уочи Ролан Гароса да би заједно с њим тргао своју каријеру.

Иако је у претходним мечевима било помака и позитивних реакција у Нолетовој игри, његова игра у последњем сету, који је изгубио 0:6, оставила је заиста горак укус у устима свих навијача најбољег српског тенисера у историји.

Очекивано, критика је одмах усмерена ка Агасију.

Осим пораза, Ђоковић ће се суочити и са губитком друге позиције, па ће у понедељак први пут од 2011. године бити ван првог или другог места на АТП листи.

"Сви велики играчи пролазе кроз ово, морам и ја. Научићу лекцију и после свега смислити начин какао да изађем још јачи. Велики је изазов испред мене, али спреман сам за њега", изјавио је освајач 12 грен слем титула на конференцији за медије, а преноси АФП.

Он је преузео потпуну одговорност за "ужасну игру" у трећем сету, одбацио констатацију новинара да се предао и замолио да не окривљују Андреа Агасија.

"Трећи сет је моја одговорност, нисам играч који се предаје, ништа није функционисало, али борио сам се до краја", додао је Ђоковић.   

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар