Đoković: Nije Agasi kriv...!

"Svi prolaze kroz ovo, pa moram i ja", kaže Novak Đoković posle eliminacije sa Rolan Garosa.

Tenis 08.06.2017 | 11:45
Đoković: Nije Agasi kriv...!
Novak Đoković ne želi da svaljuje odgovornost za svoj poraz na Rolan Garosu na Andrea Agasija, koga je angažovao uoči Rolan Garosa da bi zajedno s njim trgao svoju karijeru.

Iako je u prethodnim mečevima bilo pomaka i pozitivnih reakcija u Noletovoj igri, njegova igra u poslednjem setu, koji je izgubio 0:6, ostavila je zaista gorak ukus u ustima svih navijača najboljeg srpskog tenisera u istoriji.

Očekivano, kritika je odmah usmerena ka Agasiju.

Osim poraza, Đoković će se suočiti i sa gubitkom druge pozicije, pa će u ponedeljak prvi put od 2011. godine biti van prvog ili drugog mesta na ATP listi.

"Svi veliki igrači prolaze kroz ovo, moram i ja. Naučiću lekciju i posle svega smisliti način kakao da izađem još jači. Veliki je izazov ispred mene, ali spreman sam za njega", izjavio je osvajač 12 gren slem titula na konferenciji za medije, a prenosi AFP.

On je preuzeo potpunu odgovornost za "užasnu igru" u trećem setu, odbacio konstataciju novinara da se predao i zamolio da ne okrivljuju Andrea Agasija.

"Treći set je moja odgovornost, nisam igrač koji se predaje, ništa nije funkcionisalo, ali borio sam se do kraja", dodao je Đoković.   

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar