Нолитове муке: Не знам енглески, ћерка ми пати...!

Шпанац није срећан у Манчестеру!

Фудбал 08.06.2017 | 20:00
Нолитове муке: Не знам енглески, ћерка ми пати...!
Прошлог лета Нолиту се све учинило другачије.

За собом је имао блиставе партије у Селти, преселио се у Манчестер сити код Пепа Гвардиоле и потписао уговор до 2020. године, са недељном платом од 100.000 фунти, што тренутно износи 115.117 евра.

Међутим, ствари се нису даље одвијале како је планирао.

Искусни нападач наступио је збирно 30 пута за "грађане (девет пута као стартер), постигао шест голова, наместио још пет и одмах после краја сезоне "преломио" да не може више да издржи у Енглеској.

"Под уговором сам и клуб ће одлучити, али хоћу да одем", рекао је Нолито у разговору за шпанску радио станицу "Ел Трансисто".

У другом делу сезоне, од децембра 2016, Нолито је заиграо само на пет утакмица Премијер лиге. На терену је два пута провео по неколико минута (Борнмут и Мидлсбро), затим пет минута против Челсија, осам против Сандерленда и 24 против Хала.

"Већ шест месеци не играм и урадићу све што могу да изборим место у репрезентацији Шпаније на Светском првенству", додао је он.

НАЈВЕЋА МУКА - ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК

Шпанац који је Виго и Галицију заменио Манчестером не крије да му уопште не одговара живот на Острву. То објашњава и чињеницом да не може да научи енглески.

"Научио сам веома, веома мало енглеског. Изузетно је тежак. Знам само 'сутра', 'добро јутро', 'добар дан' и још неколико израза... Осим тога, лице моје ћерке је променило боју и изгледа као да живи у пећини!", описао је нападач.

Незадовољни офанзивац Ситија недавно је усликан у Севиљи, док је куповао сладолед са спортским директором истоименог клуба, Оскаром Аријасом. Упркос свему реченом, он каже да том сусрету не би требало давати велики значај.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар