Nolitove muke: Ne znam engleski, ćerka mi pati...!

Španac nije srećan u Mančesteru!

Fudbal 08.06.2017 | 20:00
Nolitove muke: Ne znam engleski, ćerka mi pati...!
Prošlog leta Nolitu se sve učinilo drugačije.

Za sobom je imao blistave partije u Selti, preselio se u Mančester siti kod Pepa Gvardiole i potpisao ugovor do 2020. godine, sa nedeljnom platom od 100.000 funti, što trenutno iznosi 115.117 evra.

Međutim, stvari se nisu dalje odvijale kako je planirao.

Iskusni napadač nastupio je zbirno 30 puta za "građane (devet puta kao starter), postigao šest golova, namestio još pet i odmah posle kraja sezone "prelomio" da ne može više da izdrži u Engleskoj.

"Pod ugovorom sam i klub će odlučiti, ali hoću da odem", rekao je Nolito u razgovoru za špansku radio stanicu "El Transisto".

U drugom delu sezone, od decembra 2016, Nolito je zaigrao samo na pet utakmica Premijer lige. Na terenu je dva puta proveo po nekoliko minuta (Bornmut i Midlsbro), zatim pet minuta protiv Čelsija, osam protiv Sanderlenda i 24 protiv Hala.

"Već šest meseci ne igram i uradiću sve što mogu da izborim mesto u reprezentaciji Španije na Svetskom prvenstvu", dodao je on.

NAJVEĆA MUKA - ENGLESKI JEZIK

Španac koji je Vigo i Galiciju zamenio Mančesterom ne krije da mu uopšte ne odgovara život na Ostrvu. To objašnjava i činjenicom da ne može da nauči engleski.

"Naučio sam veoma, veoma malo engleskog. Izuzetno je težak. Znam samo 'sutra', 'dobro jutro', 'dobar dan' i još nekoliko izraza... Osim toga, lice moje ćerke je promenilo boju i izgleda kao da živi u pećini!", opisao je napadač.

Nezadovoljni ofanzivac Sitija nedavno je uslikan u Sevilji, dok je kupovao sladoled sa sportskim direktorom istoimenog kluba, Oskarom Arijasom. Uprkos svemu rečenom, on kaže da tom susretu ne bi trebalo davati veliki značaj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar