Пуна подршка реформама у БиХ

Замјеник помоћника америчког државног секретара за Европу и Евроазију Хојт Ји рекао је данас током сусрета са предсједавајућим Савјета министара БиХ Денисом Звиздићем да САД дају пуну подршку реформским процесима у БиХ који су услов за њену функционалност и стабилност.

Босна и Херцеговина 07.06.2017 | 18:30
Пуна подршка реформама у БиХ
Саговорници су оцијенили да је интеграција у ЕУ и НАТО основа за стабилан економски и политички напредак БиХ и да је изузетно важно радити на остваривању тих циљева.

Током сусрета у Сарајеву било је ријечи о актуелној ситуацији у БиХ и региону, те о кључним приоритетима које треба реализовати у наредном периоду, саопштено је из Савјета министара БиХ.

Звиздић је навео да су се у посљедње вријеме у региону десили позитивни догађаји - избор нове Владе у Македонији и пријем Црне Горе у НАТО, што јасно показује пут ка европским интеграцијама.

Он је изразио задовољство економским показатељима БиХ, истичући чињеницу да сви економски параметри имају раст, те да је посљедњи извјештај Свјетске банке предвидио највећи економски раст за БиХ, што је добар предуслов за нове инвестиције.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Др

07.06.2017 16:06

Реформе реформе кога замајавамо висе без хапсења криминалаца пљацкаса дрзаве БИХ нема нама ни помирења ни напредка зато сто је одбрамбени механизам политицке елите национализам док ср овце подзу разилазити они праве прегруписавање на србство, босњаство, хрватство. Тако остају недодирљиви у свом рају а ми у свом блату

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

07.06.2017 16:59

@ Др дође дан избора и гле чуда изађе око 55 % уписаних у бирачки списак !! Побиједе они , националисти , и онда нама свима криво што су са гласовима од око 25 % узели власт коју су им донијеле " њихове буџетлије " , " страначки војници " , рурални дио популације ( немам намјеру да вријеђам ) и пензионери у већини !! БТW Тако је и у УСА ( Трумп) , ГБ ( Бреxит) , Србији ( Вучиић) , Хрватској (Колинда) , Турској (Ердоган) етц.....

Name

Др

07.06.2017 22:38

Слазем се са твојим ставом браво. Ја о том и писем само на директни нацин ваљда сто са гадзењем посмазрам нацин на који нас замајавају ал у сустини то је то Хвала уа твој коментар као да је мој рукопис

Name

Слијепи

07.06.2017 16:34

Овису слијепи код оцију.Ово тоне ко Титаник они лупају о реформама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гугун

07.06.2017 19:46

Све сто висе радите реформе васе висе корупције никад висе док је титина дрзава била није било овог.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цудо једно

07.06.2017 21:01

Цудо једно како се ови политицари и странци убисе да нам објасне како нам је добро.А оно пропаст.

ОДГОВОРИТЕ