Голим рукама на терористе: Ј... ми се, ја сам МИЛВОЛ!

"Носили су ножеве, викали су 'ислам' и 'Алах'. Рекао сам им ј. . . ми се!"

Фудбал 08.06.2017 | 13:00
Голим рукама на терористе: Ј... ми се, ја сам МИЛВОЛ!
Узбудљива прича из Енглеске!

Навијач чувеног фудбалског клуба Милвол, Рој Ларнер (47) један је од јунака последњег терористичког напада у Лондону, јер је голим рукама насрнуо на терористе и тако спречио да направе прави масакр у једном пабу на подручју Бороу маркета.

Он је том приликом задобио осам убода ножем и повреду главе, врата, грудног коша и руку, након чега је пребачен у болницу.

Како је наведено, када су тројица исламиста почела да нападају људе у пабу, Ларнер се испречио испред њих и почео да виче, а затим је кренуо ка њима како би остали гости паба добили још времена за бег.

"Видео сам њих тројицу како иду, носећи велике ножеве у рукама. Викали су 'ислам, ислам' и 'Алах, Алах'. Стао сам испред њих и попут идиота рекао: 'Ј... ми се, ја сам Милвол. Након тога су ме напали. Био сам сам против тројице, зато сам и добио осам рана. Срећом, ниједан ударац није био кобан по мене", казао је Ларнер енглеским новинарима.

У секундама које су уследиле нападачи су напустили паб, а обезбеђење је успело да затвори врата и гурне столове на њих.

Британски медији мушкарца из лондонског предграђа Пекам славе као јунака, а како се наводи његови пријатељи почели су да сакупљају новац за лечењеи покренута је онлине петиција како би добио орден "Џорџ Крос" - једно од највиших британских одличја.

Навијачи Милвола су већ годинама на злом гласу, а одговорни су за неке од најгорих нереда у историји британског фудбала, односно организованог навијања.

У нападима у суботу увече у Лондону убијено је седам, а повређено 48 особа. 

Извор: мондо.рс/Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар