Golim rukama na teroriste: J... mi se, ja sam MILVOL!

"Nosili su noževe, vikali su 'islam' i 'Alah'. Rekao sam im j. . . mi se!"

Fudbal 08.06.2017 | 13:00
Golim rukama na teroriste: J... mi se, ja sam MILVOL!
Uzbudljiva priča iz Engleske!

Navijač čuvenog fudbalskog kluba Milvol, Roj Larner (47) jedan je od junaka poslednjeg terorističkog napada u Londonu, jer je golim rukama nasrnuo na teroriste i tako sprečio da naprave pravi masakr u jednom pabu na području Borou marketa.

On je tom prilikom zadobio osam uboda nožem i povredu glave, vrata, grudnog koša i ruku, nakon čega je prebačen u bolnicu.

Kako je navedeno, kada su trojica islamista počela da napadaju ljude u pabu, Larner se isprečio ispred njih i počeo da viče, a zatim je krenuo ka njima kako bi ostali gosti paba dobili još vremena za beg.

"Video sam njih trojicu kako idu, noseći velike noževe u rukama. Vikali su 'islam, islam' i 'Alah, Alah'. Stao sam ispred njih i poput idiota rekao: 'J... mi se, ja sam Milvol. Nakon toga su me napali. Bio sam sam protiv trojice, zato sam i dobio osam rana. Srećom, nijedan udarac nije bio koban po mene", kazao je Larner engleskim novinarima.

U sekundama koje su usledile napadači su napustili pab, a obezbeđenje je uspelo da zatvori vrata i gurne stolove na njih.

Britanski mediji muškarca iz londonskog predgrađa Pekam slave kao junaka, a kako se navodi njegovi prijatelji počeli su da sakupljaju novac za lečenjei pokrenuta je online peticija kako bi dobio orden "Džordž Kros" - jedno od najviših britanskih odličja.

Navijači Milvola su već godinama na zlom glasu, a odgovorni su za neke od najgorih nereda u istoriji britanskog fudbala, odnosno organizovanog navijanja.

U napadima u subotu uveče u Londonu ubijeno je sedam, a povređeno 48 osoba. 

Izvor: mondo.rs/Tanjug

Komentari / 0

Ostavite komentar