Марко Николић и званично у Видеотону!

Доскорашњи тренер Партизана Марко Николић представљен као нови тренер вицешампиона Мађарске. "Хоћу да освојим све са Видеотоном!", изјавио он.

Фудбал 07.06.2017 | 17:45
Марко Николић и званично у Видеотону!
Марко Николић се изненада опростио од Партизана. Добио је понуду, за коју је сам рекао да ће му решити егзистенцију, а и заситио се, додао је, фудбала у Србији.

Нови Николићев изазов је Видеотон, мађарски клуб, миљеник премијера те земље Виктора Орбана, у којем игра Данко Лазовић, који се, сазнајемо, добрано заузимао да досадашњи тренер Партизана дође за шефа стручног штаба.

Николић је потписао двогодишњи уговор, односно до 30. јуна 2019. године (према незваничним информацијама добијаће 800.000 евра по сезони).

"Дуго пратим мађарски фудбал и прилично сам упознат са његовим карактеристикама и дешавањима. Видим да квалитет фудбала напредује из годину у годину, да се инфраструктура развија, прати тај играчки развој, али да недостаје успех на међународном плану. Ја сам тренер већ 17 година и радио сам у клубовима у којима су захтеви највиши, а Видеотон је управо такав клуб у којем се траже трофеји и резултати. Спреман сам да се борим за трофеје и да освојим све са Видеотоном", гласи Николићева изјава на клупском сајту.

Спортски директор Видеотона Золтан Ковач рекао је да се клуб определио за Николића, који јесте млад, али има већ богато и завидно тренерско искуство. Нагласио је да се са Николићем брзо договорио.

"Нисмо задовољни што смо минулу сезону завршили другопласирани. Са Николићем желимо успехе и прво место", додао је Ковач.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар