Трамп: Медијима смета твитовање

Председник САД Доналд Трамп сматра да "мејнстрим медији" улажу велики напор како би га спречили да комуницира са јавношћу преко друштвених мрежа.

Свијет 06.06.2017 | 16:03
Трамп: Медијима смета твитовање
Трамп је, логично, ову оцену изнео на Твитеру и додао да "медији мрзе то што он има могућност да искрену и нефилтрирану поруку пошаље у јавност".

Трамп је новим твитом наставио свој мали рат против великих америчких медија, који га од тренутка ступања на дужност нимало не штеде.

Демократама наклоњени медији су и током кампање били изузетно оштри према Трампу, а "Хафингтон пост" је чак у једном тренутку и вести о његовим потезима преселио у забавне рубрике уз ограду да "то није политика".

На мети Трампа су редовно гиганти као што су "Њујорк тајмс" и ЦНН, али и друге велике медијске куће и ТВ мреже, а он не преза од тога да их редом оптужује да су "лажне вести".

"Жао ми је друштво, али да сам се уздао у лажне вести ЦНН, НБЦ, АБЦ, ЦБС, Вашингтон поста или Њујорк тајмса, имао бих НУЛА шансе да уђем у Белу кућу", рекао је Трамп.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

@&@

06.06.2017 14:56

Ни за, ни против Трампа. Али, он је типицни Американац. Пуно је висе постигао од Обаме. Обамине демократе предузимају и раде стваре које су недемокрстске, јос увијек не могу да се помире са поразом. Но, караван пролази, а ... лају!

ОДГОВОРИТЕ