Tramp: Medijima smeta tvitovanje

Predsednik SAD Donald Tramp smatra da "mejnstrim mediji" ulažu veliki napor kako bi ga sprečili da komunicira sa javnošću preko društvenih mreža.

Svijet 06.06.2017 | 16:03
Tramp: Medijima smeta tvitovanje
Tramp je, logično, ovu ocenu izneo na Tviteru i dodao da "mediji mrze to što on ima mogućnost da iskrenu i nefiltriranu poruku pošalje u javnost".

Tramp je novim tvitom nastavio svoj mali rat protiv velikih američkih medija, koji ga od trenutka stupanja na dužnost nimalo ne štede.

Demokratama naklonjeni mediji su i tokom kampanje bili izuzetno oštri prema Trampu, a "Hafington post" je čak u jednom trenutku i vesti o njegovim potezima preselio u zabavne rubrike uz ogradu da "to nije politika".

Na meti Trampa su redovno giganti kao što su "Njujork tajms" i CNN, ali i druge velike medijske kuće i TV mreže, a on ne preza od toga da ih redom optužuje da su "lažne vesti".

"Žao mi je društvo, ali da sam se uzdao u lažne vesti CNN, NBC, ABC, CBS, Vašington posta ili Njujork tajmsa, imao bih NULA šanse da uđem u Belu kuću", rekao je Tramp.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

@&@

06.06.2017 14:56

Ni za, ni protiv Trampa. Ali, on je tipicni Amerikanac. Puno je vise postigao od Obame. Obamine demokrate preduzimaju i rade stvare koje su nedemokrstske, jos uvijek ne mogu da se pomire sa porazom. No, karavan prolazi, a ... laju!

ODGOVORITE