Упозорење британске владе

Британска влада издала је упозорење својим грађанима који намјеравају да путују у Босну и Херцеговину, због опасности од терористичких напада.

Свијет 06.06.2017 | 11:01
Упозорење британске владе
Наиме, на wеб страници Владе у Лондону стоји обавијест да постоји могућност новог терористичког напада у Босни и Херцеговини подсјећајући на оне који су изведени у Рајловцу и Зворнику.

У упозорењу британске Владе, које је издато још почетком маја ове године, наводи се да напади могу бити насумични, као и да се може десити да мета буде неко мјесто које посјећују странци.

Британске власти упозоравају и на могућност напада терориста на вјерске објекте.

"Постоји вјероватноћа да би терористи могли да изврше нови терористички напад у овој земљи", наводи се у упозорењу објављеном на страници за информисање Владе Велике Британије.

Упозорење владе Велике Британије сада је обновљено.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Карадоз

06.06.2017 09:16

Само да упоредимо колико је било терористицких напада у БиХ и Британији, онда да се запитамо засто власт у БиХ не изда упозорење за путовање градјана у Британију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мехмед

06.06.2017 09:34

свака част на коментару.

Name

ГЛ

06.06.2017 09:50

Енглези лицемјерни и покварени као и увијек, право питање је колика це бити њихова умјесаност ако се десе напади у БиХ! Срби вец годинама у назад упозоравају на терористе у БиХ, али никог то не занима, вазно је да се Срби нападају због референдума, који је за господу окупаторе доста веци проблем од терориста и повратника са ратиста сиром Блиског Истока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ГЛ

06.06.2017 10:18

Има ту истине,али је глупо и опасно оглусит се на упозорења.

Name

мрзим босну

06.06.2017 11:03

Сто сад британци једу г....кад су се срби у бивсој беиха борили против терориста британија је њија подрзавала И јос нас бомбардовала.а муслимани добро знају засто су И они терористи јер исто ду викали алах уегберг кад су исли у нападе ко И ови данасњи . знаци нема разлике

ОДГОВОРИТЕ